Arkiver: Boliger

3 & 4 værelses lejligheder i Mil Palmeras

3 & 4 værelses lejligheder i Mil Palmeras
Disse nye lejligheder er en del af det eksklusive Lago de Como-kompleks. Komplekset vil bestå af fem faser og dette er den første. Denne fase er seks etager høj, og består af 17 lejligheder. Lejlighederne kommer i forskellige modeller, men har mange ting til fælles.
Alle lejlighederne består af et køkken, en stue, en spisestue, et vaske/redskabsrum, to badeværelser og enten to eller tre soveværelser. Alle lejligheder har et ensuite badeværelse. Vaskerummet er enten i et rum ved siden af køkkenet eller i et rum på terrassen. Foran stuen har du store skydedøre ud mod terrassen, som lukker masser af lys ind.
Hvis du vælger en lejlighed i stueetagen, har du også en privat have. Haverne varierer i størrelse, alt efter hvilken lejlighed du vælger. Hvis du vælger en lejlighed højere oppe i bygningen, får du bedre udsigt og større terrasser, jo højere du kommer op.
Alle lejligheder har en privat parkeringsplads og et opbevaringsrum i kælderen.
Omkringliggende område
Mil Palmeras er en hører til Pilar de la Horadada i den sydlige del af Costa Blanca. Mil Palmeras betyder bogstaveligt talt “tusind palmer”. Mil Palmeras er en rolig kystby, der virkelig kommer til live i sommermånederne som et populært feriemål, kendt for sine fine sandstrande og det rene klare vand. Byen har et bredt udvalg af restauranter og barer.
Mil Palmeras-stranden er en af de mest besøgte, da den har et stort antal tjenester til rådighed, såsom et underholdningsområde for børn, strandbarer, bådudlejning, strandhængekøjer, samt at den ligger meget tæt på mange restauranter. Om sommeraftnerne er strandpromenaden fyldt med et marked for kunst, som slutter efter midnat.
Fra september til december og fra februar til maj er denne strand vært for et nyt projekt ved navn Hibernis Mare (vinterstrand). Det er et program med gratis aktiviteter for alle aldre, som f.eks. legecenter, rulleskøjteundervisning og andre sportsaktiviteter som zumba, aerobox, tai chi, yoga osv. Mil Palmeras ligger kun 60 km fra Alicante lufthavn og 45 km fra Murcia lufthavn.

3 & 4 værelses lejligheder i Torre de la Horadada

3 & 4 værelses lejligheder i Torre de la Horadada
Dette nye og moderne kompleks kaldet Higuericas Bay består af to bygninger i to og tre etager. Komplekset tilbyder lejligheder på stueetagen, første sal og anden sal. Dette betyder, at penthouselijligheder er tilgængelige på både første og anden sal. Uanset etage eller bygning er det muligt at vælge lejligheder med to og tre soveværelser. Alle soveværelser har store vinduer og indbyggede garderobeskabe. Alle lejligheder har to badeværelser – et af dem er ensuite.
Opholds-/spisestuen har skydedøre ud mod terrassen og et åbent køkken bag spiseområdet. Ved siden af det moderne køkken finder du også et praktisk bryggers og vaskerum, hvor der også er masser af plads til opbevaring.
Higuericas Bay-projektet ligger kun 250 m fra Playa el Mojon og er derfor perfekt for alle, der elsker at være tæt på Middelhavet.
Omkringliggende område
Torre de la Horadada er en lille kystby, men med alle nødvendige faciliteter i gåafstand, såsom supermarkeder, lægehus og tre store pladser, “Pueblo Latino”, “The Square” og “Plaza Nueva”. Det er en af de smukkeste byer på det sydlige Costa Blanca med en attraktiv kystlinje og promenader langs havet.
Du kan også nyde de mange sandstrande, som er kendt for deres fine sand og krystalklare vand. Entusiaster kan nyde dykning og snorkling langs Torre’s kyster, som er fulde af havliv. Her finder du også store sandbanker, kombineret med små klippeformationer, som også er fulde af marin mangfoldighed.
Landsbyen har fået sit navn efter et imponerende vagttårn, der blev bygget tilbage i 1591. Det iøjnefaldende vagttårn stammer fra den tid, hvor pirater sejlede på disse have. Området byder på et typisk middelhavsklima med kølige havbriser om sommeren og beskyttelse mod nordvindene om vinteren gennem de omkringliggende bjerge. Her kan du nyde 320 solskinsdage om året. Det tager kun 45 minutter til Alicante lufthavn via AP-7.

Villa til salg i Calpe

Calpe Bay er dit foretrukne valg, hvis du søger et hjem som både er tæt på stranden og nær alle nødvendige detailforhandlere.

Lejlighederne kommer med 1, 2 og 3 soveværelser med store terrasser. Herunder penthouses med tagterrasser på mere end 50 kvadratmeter med 360 graders udsigt. Lejlighederne kommer med marmorgulve, indbyggede skabe og køkken samt klimaanlæg.

Lejlighederne ligger 500 meter fra Arenal strand. Garage og opbevaringsrum er inkluderet i prisen.

Den bedste investering du kan foretage i Calpe.

Villa til salg i L’Eliana

Fantastisk villa i La Eliana, beliggende i et sikker og roligt villakvarter, blot 5 minutters gang fra byens centrum. Villaen er yderst vedligeholdt og står i perfekt stand, såvel bolig som udendørsområde. Villaen består af store rum, med masser af lys som strømmer ind via de store vinduespartier samt en skøn gårdhave der også giver lys til boligen og giver et afslappende miljø.

Ejendommen har en have på 4500 m2, med swimmingpool, omklædningsrum, samt barbacueområde/udendørskøkken.

Villaen er på 400 m2, i et plan og består af syv soveværelser, seks badeværelser, køkken og to stuer. Desuden er der yderligere et "loftsrum", som kan benyttes til fritidsaktiviteter og afslapningsområde.

Der er til boligen en stor garage, med kapacitet til flere biler.

Villaen står fuldstændig indflytningsklar!

Villa til salg i L’Eliana

Fantastisk villa i La Eliana, meget tæt på byen. 203 m2 bebygget, 6 soveværelser med dobbeltsenge (2 i stueetagen), 3 badeværelser (1 ensuite), køkken, stue med pillepejs og direkte udgang til den overdækkede terrasse foran haven og poolområdet.

Aircondition varmt/koldt i stue og soveværelser, parketgulve i hele huset, højt til loftet og skrå loft på 1. sal, termoruder, myggenet og indbyggede skabe.

689 m2 grund med vedligeholdelsesfri have, automatisk kunstvanding, 8X4 pool med saltkloringsystem og romerske trapper, opbevaringsrum og privat parkeringsplads til 2 biler.

Meget roligt område med naboer, der bor her hele året rundt, kun 5 minutters gang fra byen med alle nødvendige serviceydelser såsom, skoler, supermarkeder, butikker, offentlig transport og hurtig adgang til CV-35 motaorvejen.

Sælges med møbler og hårde hvidevarer.

Villa til salg i L’Eliana

Villa beliggende i La Eliana, i et stille kvarter med skøn natur og en kort afstand fra byen i Montesol-området. Dens konstruktion er fra 2003.

Grunden er på 666 m2. Huset har tre etager og er bygget meget solidt.

Grunden har en have, swimmingpool, grill, adgang til kælder, garage med plads til to biler.

Vi kommer ind i huset gennem stueetagen, hvor vi finder den meget lyse lobby med et ovenlys, der giver de tre etager en masse belysning. På denne etage er der en spisestue, der i øjeblikket bruges som et bibliotek, et stort køkken med adgang til den overdækkede terrasse. Separat vaskerum og stort spisekammer. Det har også to soveværelser med dobbeltsenge og et komplet badeværelse.

Vi går op til den øverste etage, som er fordelt, med en suite med et stort påklædningsværelse, soveværelse med adgang til terrassen, stort badeværelse, to soveværelser med dobbeltsenge og komplet badeværelse.

Der er gjort klar til at der kan bygges en elevator.

Alle værelser har aircondition med varmt og koldt.

Kælderen har et areal på 170 m2. Der er fuldt udstyrede værelser og andre værelser, der endnu ikke er færdiggjort, som det kan ses meget godt på billederne.

Denne villa anbefales, for sin placering, for de gode kvaliteter og mulighederne for forbedringer, der kan tilpasses til den nye ejer.

Villa til salg i Valencia (City)

Projektet Pont de Fusta, ligger ved siden af ​​Pont de Fusta stationen, er designet som rummelige og moderne boliger med attraktive terrasser og alle remedier, der vil gøre dig i stand til at leve helt behageligt. Lejlighederne er fulde af detaljer, som lykkes at imponere alle.

Denne unikke beliggenhed giver mulighed for at nyde byen fuldt ud; Komplekset befinder sig ved floden del Turio og den kongelige have og inden for 5 minutters gang kan du nå Valencia centrum og det kommercielle område.

Metro og sporvogn ligger også i nærheden, så du kan navigere rundt i den smukke by Valencia uden komplikationer.

Ved at vælge at bo her vælger du et liv med alle slags bekvemmeligheder:

Lejlighederne er første kvalitets huse med det mest komplette udstyr. Udnyttelse af eksisterende tekniske fremskridt er benyttet for at reducere energiforbruget samt bidrage med respekt for miljøet.

Et moderne konstruktionsdesign omfatter alt hvad du behøver for at nyde det største velvære:

Pansrede indgangsdør
Indvendige døre lakeret i hvidt
Tilt-og-sving udvendigt tømrerarbejde med myggenet
Motoriserede persienner
Gulvvarme og køling
Indbyggede garderobeskabe og skabe
Møbleret køkken
SMARTHUS-system
Keramik, toiletter, vandhaner og skabe af høj kvalitet

Desuden er alle boliger designet med dobbelt orientering og terrasser i henhold til bæredygtighedskriterier.
Bygningen har parkeringskælder, cykelrum, multifunktionelle sociale rum samt. tagterrasse.