Arkiver: Boliger

3 værelses lejlighed med havudsigt i Punta Prima

3 værelses lejlighed med havudsigt i Recoleta, Punta Prima
Denne sydvendte lejlighed ligger på 3. sal i det populære kompleks La Recoleta. Lejligheden består af stue og åbent køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser og en fantastisk terrasse med direkte udsigt til Middelhavet.
Man kommer ind i lejligheden i gangen med køkkenet på venstre side. I forlængelse af køkkenet har man den lyse stue med udgang til terrassen. På venstre side af stuen finder man gangen, som leder til de to soveværelser og to badeværelser. Det ene badeværelse er en-suite i master soveværelset.
Boligen sælges fuldt møbleret og udstyret med integreret aircondition. Der hører også en parkeringsplads og opbevaringsrum med i kælderen.
La Recoleta og det omkringliggende område
The Recoleta urbanization offers nice communal garden areas with several swimming pools and 24-hour security with  CCTV cameras throughout the entire complex. From La Recoleta you are only a short walk from the beach and promenade in Punta Prima, as well as supermarkets and restaurants. A perfect situated apartment in the heart of Punta Prima, only 5 km South of Torrevieja city center.
Recoleta urbanisationen tilbyder dejlige fællesområder med grønne arealer og adskillige store swimmingpools. Der 24-timers overvågning med CCTV-kameraer i hele komplekset. Fra La Recoleta er du kun en kort gåtur fra stranden og promenaden i Punta Prima, samt supermarkeder og restauranter. En perfekt beliggende lejlighed i hjertet af Punta Prima, kun 5 km syd for Torrevieja centrum.

Villa til salg i Nerja

Vi er netop gået igang med salget af dette nye lejlighedsprojekt i Nerja, beliggende i populære Capistrano. Her er du tæt på til alt, men alligevel bor du i et roligt område. 2 minutter til nærmeste restauranter, 4 minutter til en stor supermarked, mindre end 20 minutters gang til Burriana-stranden og 25 minutter til Balcon de Europa.

Capistrano er kendt for sine fremragende faciliteter, som understøtter familie miljøet, hvor generationer af familier mødes for at hygge sig på alle tider af året.

Der bygges kun 20 lejligheder og 3 penthouse lejligheder, hvoraf 4 lejligheder allerede er reserveret. Lejlighederne har 1, 2 eller 3 soveværelser  med innovativt design. Lyse og avantgarde lejligheder med store terrasser og vinduer. En perfekt orientering med en store glasvinduer, der lader solen komme ind alle rum.

Leveres med aircondition med zoneinddelt system på værelserne, fuldt udstyret badeværelser, walk-in closet, køkken med komfur, ventilator og ovn, egen terrasse, depotrum og plads i garage med for installation til elbil. Dette stilfulde nye projekt har desuden anlagte haver og opvarmet pool med saltvand, alt sammen inden for et sikkert lukket område. Forventes klar til indflytning i løbet af tredje kvartal 2025.

Det subtropiske klima og 320 solskinsdage om året gør Nerja til et sandt paradis, hvor du kan slap af og nyd strandene og det naturlige landskab. De 17 strande i Nerja er kendt for deres krystalklare vand. Dens paradisiske bugter udgør 13 kilometer kystlinje. Et sted fuld af charme, hvor du finder alt, hvad du behøver. Der er direkte bus til Malaga Lufthavn fra Nerja og i bil tager det mindre end 50 minutter.

Link til vores Nerja områdeguide: https://www.bolig-udland.dk/omraadeguide/nerja

Link til de 10 bedste strande i ormådet: https://www.bolig-udland.dk/node/29446

4 værelses rækkehus i Zeniamar 7

4 værelses rækkehus i Zeniamar 7
Dette hyggelige rækkehus i Zeniamar 7 består af tre soveværelser, to badeværelser, en stue, køkken, vaskerum og flere terrasser hvoraf den ene er lukket.
Ved indgangen til ejendommen mødes du af en velplejet have på næsten 90m2. Her findes masser af plads til grill, spisning, solbadning og andre aktiviteter. Når I træder ind i rækkehuset, befinder I jer i alrummet ved siden af stuen. Til venstre har du køkkenet og ved siden af køkkenet et vaskeområde. På grundplan finder du også et badeværelse og et praktisk opbevaring rum.
Tag trappen til første sal og du finder to soveværelser og et badeværelse. Fra det primære soveværelse har du adgang til en hyggelig terrasse, der er blevet delvist lukket og tilbyder en dejlig udsigt til havet. Tag trappen videre op og du finder endnu et soveværelse samt adgang til tagterrassen. Fra tagterrassen har du en helt fantastik havudsigt med udsigt over tagene på de andre ejendomme i området. Tagterrassen har en udendørs bruser så du kan køle ned i de varme sommermåneder. Ejendommen har en 16m2 parkeringsplads i kælderen af Zeniamar 7 og er desuden fuldt udstyret med aircondition samt sælges med møbler.
Omkringliggende område
Zeniamar 7 er et fantastisk fællesskab med meget vedligeholdte haver og en stor swimmingpool. Der er også både fitnesscenter og sauna.
Boligen er meget centralt beliggende med restauranter og indkøbsmuligheder rundt omkring dig. I er i gåafstand til indkøbscentret Zenia Boulevard – fyldt med spændende butikker og lækre restauranter og kun kort afstand fra strandene i Playa Flamenca.
Hvis du er til golf eller bare kan lide naturen, vil du blive glad for at vide, at i og omkring området på 10 kilometer, ligger ikke mindre end fire 18 hullers golfbaner.

Villa til salg i Torrevieja

En fantastisk lejlighed på første linje med skøn altan/ terrasse lige ud til stranden og havet. Altanen bliver som et ekstra værelse, hvor man kan se ud mod havet og havnen i Torrevieja. Lejligheden har 3 gode soveværelser, to badeværelser, en stue og et stort køkken med tilhørende bryggers. Indgangen er fra stranden, Playa del Acequion. Bo på stranden med 5min til centrum. Så beliggenheden er helt optimal! Rundt omkring er der mange restauranter, caféer og supermarkeder, og alt er tæt på! En unik ejendom der sjældent kommer til salg. 

Villa til salg i Torrevieja

Nyistandsat to værelses lejlighed på anden sal i opgang med elevator. Fra indgangen træder man ind i stuen med åbent køkken. En lille fordelingsgang til de 2 værelser og badeværelset. Fra stuen er der udgang til en stor balkon. Der er fælles tagterrasse med hav og sø udsigt. I gården er der fælles pool. Lejligheden sælges med møbler. Fra lejligheden er der gåafstand til strand, indkøb, restauranter, barer og diskoteker. 

Villa til salg i Valle-Niza

Bliv den heldige ejer af en af disse nybyggede lejligheder, beliggende i et dejligt område i Valle Niza på Costa del Sol Øst med kun 150 meter til havet. 

Består af 119 lejligheder, hvoraf 59 er tilbage til salg. Der er stadig lejligheder med 2 soveværelser og 1-2 badeværelser, fordelt på 3 blokke, med parkeringsplads og depotrum inkluderet i prisen. Planlagt indflytning i slutningen af oktober 2023

Vælg mellem stueetage, første og anden sal med store terrasser. Alt er i top kvalitet, møbleret køkkener, badeværelsesmøbler med spejle og brusevægge. Privat område med haver, 2 swimming pools og 2 paddle-tennisbaner.

Beliggende kun 7 minutter til centrum af Torre del Mar og mindre end 20 minutter til den berømte Baviera golf i Caleta del Velez og en halv time til Malaga lufthavn. Hvis du ønsker at stå på ski i vintermånederne, er Sierra Nevadas anerkendte skisportssted mindre end 2 timer væk i bil. 

Villa til salg i Palma De Mallorca

The Racket Residential tilbyder en uovertruffen beliggenhed og garanterer et væld af tjenester, god forbindelse til motorvejen og nærhed til byens centrum.

Residencial Racket er kendetegnet ved at være en eksklusiv bygning med kun syv boliger omgivet af store fællesarealer og en swimmingpool, hvilket giver det eksklusivitet og privatliv, alt sammen uden at skulle bo langt fra byen. Husene har et avantgarde design og høj kvalitet, præget af store terrasser og verandaer, der giver dig mulighed for at nyde middelhavsklimaet.

Skal ses og opleves med bolig-udland.dk 

3 & 4 værelses lejligheder i Playa Flamenca

3 & 4 værelses lejligheder i Playa Flamenca
Efter den store succes med Flamenca Village fase et, to og tre er den fjerde fase nu blevet lanceret. Fasen består af lejligheder med 2 og 3 soveværelser. Du kan vælge mellem flere modeller og indretninger, hvoraf nogle af dem kan findes under “grundplaner”.
Lejlighederne i stueetagen har en privat have med kunstgræs, overdækket terrasse og direkte adgang til fællesarealerne. Penthouselejlighederne har en privat tagterrasse med grill, udendørs bruser og stikkontakter. Er det også muligt at få en jacuzzi, da den allerede er præinstalleret. Alle boligerne er udstyret med aircondition, gulvvarme i badeværelserne og en parkeringsplads.
Dette fantastiske projekt byder på store grønne områder, stier og cykelstier. I fællesområdet finder du både opvarmede og uopvarmede udendørs swimmingpools, jacuzzier og et vandland for børn. Der er søer og dekorative springvand, et chill-out loungeområde med en bar og en våd-bar integreret i poolen. Der er også et dejligt fitnesscenter med en panoramavinduer, der giver fantastisk udsigt over søen, samt en finsk sauna.
Beliggenheden er ideel til en feriebolig eller til at bo hele året rundt. Flamenca Village ligger kun 600 m fra de fantastiske strande i Playa Flamenca. Det er også inden for kort gåafstand til det populære indkøbscenter Zenia Boulevard med 150 butikker, barer og restauranter.

Villa til salg i Algarrobo

Fantastisk flot ejendom beliggende I vel nok den mest velholdte urbanisation på kysten. Urbanisationen er bygget i 2004, dog er denne ejendom først opført i 2013 og fremstår som ny, indflytningsklar og legaliseret. Selve huset er et halvt dobbelthus på ca. 184 kvm. der er opført i kun de bedste materialer i skandinavisk stil og selvfølgelig med aircondition.

Nederste etage har et superdejligt kvalitetskøkken, lys og stor stue/spisestue med brændeovn importeret fra Danmark. Derudover er der to dobbelt soveværelser og et fælles badeværelse. Fra stuen er der udgang til dejlig stor terrasse (urbanisationens største) med sol hele dagen og betagende udsigt over kysten og bjergene. På en klar dag kan der ses helt til Marokko.

Ovenpå er endnu en stue med store glaspartier ud til endnu en stor terrasse med udekøkken med indbygget grill og med om end ikke bedre udsigt. På samme etage er et stort soveværelse og et badeværelse. Ved siden af soveværelset er der udgang til en mindre terrasse med bjergudsigt og en trappe op til endnu en terrasse, hvor der er placeret solceller til opvarmning af vand. Hele husets gulve er opvarmet med vand, der gør de ligeledes kan nedkøles om sommeren.

I kælderen er en kæmpe garage, der både har plads til parkering af køretøjer samt vaskerum. Udenfor er yderligere parkering tilhørende ejendommen. Haven på ca. 230 kvm.er tilplantet med forskellige frugttræer og palmer. Det fælles pool område har både en god stor pool samt en børnepool, der er en bygning med omklædningsrum og toiletter beliggende ved siden af, og et dejligt overdækket terrasseområde med borde, stole, køleskabe og Wi-Fi- perfekt til hyggelige sammenkomster i det gode vejr. Fællesområderne står snorlige og vedligeholdes dagligt som resten af urbanisationen.

Ejendommen ligger ca. 8 minutter fra kysten, 4 min til motorvejen og beliggende før Algarrobo Pueblo finder du dette flotte hus der udstråler komfort og kvalitet. Ca. omkring 40 min i bil fra Malaga lufthavn. En gennemført bolig, der er perfekt som både helårs- men også feriebolig. Alle møbler både ude og inde og evt. alarmsystem medfølger.

Villa til salg i Bendinat

Denne eksklusive 4-værelses lejlighed er beliggende i det eksklusive, eftertragtede og rolige område Bendinat, tæt på en attraktiv golfbane, smukke strande, shopping, caféer og restauranter.

Lejligheden på 286 m2 er ideel til familier, der kræver rigelig plads til at nyde sammen eller med venner. Denne imponerende ejendom har følgende fordeling:

Inden du går ind i lejligheden, har du dit eget private indhegnede indgangsparti til brug for overskydende overtøj mv. Herfra adgang til en entre med to dobbelte gulv-til-loft skabe, der byder på masser af opbevaringsplads. En stor, lys, åben stue med et lyst åbent køkken venter dig. Fra stuen er der en fantastisk udsigt til den skønne store terrasse samt haven og direkte havudsigt, som indbyder til at spise med familie og venner, mens man ser havet og bjergene. Sådanne fantastiske og direkte udsigter er sjældent tilgængelige på Mallorca.

Endvidere rummer lejligheden 4 soveværelser med hver deres badeværelse en suite, samt et femte toilet og håndvask til gæster. Det store soveværelse har både walk-in-closet og endnu et tredobbelt skab i fordelingsområdet, med indbygget pengeskab og privat udgang til den store terrasse. Hvert værelse har en smuk udsigt, enten med fuld havudsigt eller bjergudsigt samt delvis havudsigt.

Kvalitetsegenskaber ved denne lejlighed i topkvalitet inkluderer: indbygget varmt og koldt Daikin klimaanlæg, et nyinstalleret køkken med førsteklasses tyske hårde hvidevarer, højkvalitets sanitetsarmaturer og vandhaner, lokale kvalitetsstengulve overalt, gæstetoilet, termoruder plus generøs garderobeplads. Der er elevator fra garageplan til alle etager, og liften kører ligeledes direkte ned til den opvarmede indendørs pool. Der er en nattevagt på ejendommen, der sørger for sikkerhed alle ugens dage.

Foreningen er meget velplejet og omfatter et kæmpe pool område med en fantastisk havudsigt, mange grønne områder samt de smukke fælles indgangsarealer, en underjordisk opvarmet pool, sauna og parkeringsplads, hvor denne lejlighed har hele 3 parkeringspladser samt et depotrum.

Område:
Den fashionable lystbådehavn i Puerto Portals og flere internationale skoler er kun en kort køretur væk. Byen Palma og dens 3 km lange strandpromenade, dens havn og lystbådehavne er blot 10 minutter i bil herfra. Der er også en meget regelmæssig busforbindelse i området.