Villa til salg i Benidorm

Ref. ID: PROCBN-TMR105

Pris: 316.000 €

Soveværelser: 2
Badeværelser: 2
Boligareal: 88 m²
Grundareal: 109 m²
Dette nybyggeri har et avantgarde-design med et strejf af elegance og bidrager til et moderne look på Poniente-stranden i Benidorm.
 Det er et kolossalt projekt på over 20.000 m2, der omfatter fællesarealer og rekreative områder på mere end 10.000 m2 og rummer omfattende velplejede haver, 3 svømmebassiner, 3 boblebade, et chillout loungeområde med 2 barer, en våd og en tør, og et strandområde på over 2000m2 med naturligt græs.
 Den omfattende rækkevidde på dette boligområde indeholder også et stort sportsområde, for at gøre selv de mest krævende atleter glade, udstyret med en opvarmet swimmingpool, en tennisbane, en padeltennis-bane, multisports område, petanque domstole og et panorama gym på 120m2. 

De der foretrækker afslapning, fred og ro, kan nyde chillout-områderne: picnicområder, skak, massageværelser og sauna, der fuldender faciliteterne på dette fantastiske feriested. Legepladsen, klatrevæggen og pool-søen er det perfekte sted at lade dine børn have det sjovt. 

Med sit avantgarde-design, bliver dette boligkompleks uden tvivl et nyt ikon på Poniente-stranden. Er Sunset Waves det hjem på stranden, som du altid har drømt om – så kom og se det!

Detaljer

Soveværelser: 2
Badeværelser: 2
Boligareal: 88 m²
Grundareal: 109 m²

Egenskaber

Lokation