BESIGTIGELSESREJSEN

Fred og ro, ingen stress – det er nøgleordene på vores besigtigelsesrejser.

Sammen med vores samarbejdspartners danske personale udarbejder vi et 3-4 dages program, hvor kunderne får et grundigt indblik i, hvad Costa Blanca/Costa Calida eller Costa del Sol området har at byde på, da det er vigtigt for os, at det ikke kun er boligerne vi sælger men også et område, som tiltaler den enkelte kunde.

Vi inviterer vores kunder ud at spise på lokale restauranter, så man også får lov til at prøve de fantastiske smagsoplevelser, der er i Spanien. Når kunderne har fået en god introduktion af området, så er det blevet tid til at besigtige de forskellige boliger, og det hele foregår i et tempo, som passer til kunden og sikrer dem god mulighed for at stille og få svar på alle de spørgsmål, som måtte dukke op.

Vores individuelle besigtigelsesrejser bliver nøje tilrettelagt ud fra den enkelte kundes ønsker og behov. Vi tilbyder dig din egen personlige boligrådgiver, som har været med fra det første boligmøde og som, i fællesskab med det danske personale i Spanien, vil sørge for, at du får et godt indblik i de forskellige boligtyper samt videregive vores kendskab til området, befolkningen, skoler, fritidsaktiviteter mv. og give dig alle de oplysninger, du har behov for, for at kunne træffe dit valg.

Du skal selv betale opholdet og rejsen, men vi står meget gerne til rådighed, såfremt du ønsker hjælp med bestilling af indkvartering på enten hotel eller i lejlighed. Så finder vi et hotel eller lejlighed, som ligger i samme område, som du søger bolig, så du kan få en fornemmelse af området. Finder du drømmeboligen på besigtigelsesturen, samt reserverer og efterfølgende køber den, så refunderer vi hotel og fly (dog max. kr. 2.000,- pr. person og kun 2 personer)

Hvad får du med på vores besigtigelsesrejse:

  • Din egen personlige boligrådgiver, som er med fra første boligmøde
  • Generel rådgivning omkring finansiering samt juridisk og skattemæssig rådgivning
  • Hjælp med bestilling af indkvartering på hotel eller i lejlighed
  • Transport til og fra lufthavnen i Spanien

For at sikre dig den bolig, du har fundet på besigtigelsesrejsen, udarbejdes der en reservationskontrakt som underskrives og der indbetales et depositum på oftest EUR 3.000,- Læs mere under Handelsomkostninger ved køb.