BOLIGMØDE

Boligkøb er en stor investering

Og et boligkøb i et andet land gør ikke de naturlige overvejelser hverken færre eller mindre. Hos Spanske Boliger gør vi alt for, at vores kunder er så godt rustede som muligt, inden valget træffes. Vi afholder, som nogle af de eneste, først et boligmøde med vores kunder – enten hos os eller hjemme hos kunden. Her tager vi udgangspunkt i kundens ønsker og behov til drømmeboligen og kombinerer det med vores store lokale kendskab og mange års erfaring. Vores erfaringer er, at man sagtens kan finde en bolig, som opfylder kundens ønsker og behov, MEN når man køber bolig i udlandet, så skal man også sikre sig, at det område, boligen ligger i, lever op til ens øvrige behov (børnevenligt, turistpræget, det lokale Spanien, natur mm.). Under vores boligmøde får vi snakket alt dette igennem, så vi er helt sikre på, hvad det er, kunden ønsker sig.

Med de konkrete ønsker og behov til boligen og området i hånden, går vi hjem på kontoret og kigger vores boligkartotek med mere end 3000 boliger igennem, og finder flere boliger, som opfylder de fremsatte behov. Disse boliger gennemgås med kunden, som kommer med eventuelle rettelser/tilføjelser til sine oprindelige ønsker og behov, hvorved vi sikrer os, at det er den helt rigtige type bolig, vi har fundet til kunden.

Efter at have fundet drømmeboligen, så er det blevet tid til at besigtige de forskellige boliger samt få en fornemmelse af området og hvad det har at tilbyde. Læs mere under besigtigelsesrejsen.