Køberkartotek

Hvis du ønsker at få automatisk besked via e-mail om nye boliger til salg hos Spanske Boliger, kan du med fordel skrive dig op i vores køberkartotek.

Det er meget nemt at komme i vores køberkartotek!

TRIN FOR TRIN

FØRST LAVER MAN EN SØGNING AF BOLIGER SÅLEDES:

1. Vælg menupunktet "TIL SALG"

2. Klik på Google kortet

3. Vælg Ikonet tegn en cirkel eller Ikonet tegn en form.

4. Tegn herefter en cirkel eller en form på det område af kortet hvor du har interesse i en bolig.

5. Vælg herefter evt. yderligere søgekriterier under Søg (f.eks. en min/maks pris eller lignende)

Du får nu vist en liste af boliger i det område du har markeret og med de søgekriterier du har valgt (Der vises dog kun boliger på listen, såfremt vi har noget til salg pt. som ligger i det pågældende markerede område og opfylder de pågældende søgekriterier)

HEREFTER GEMMER MAN SIN SØGNING SÅLEDES:

6. Klik på den grønne knap "Gem søgning i vores køberkartotek"

7. I Feltet Søgningsnavn, indtaster du det navn som din søgning skal have i vores køberkartotek

8. I Feltet E-mail, indtaster du den e-mail adresse hvortil køberkartoteket automatisk skal sende information om fremtidige nye boliger.

9. Vælg herefter Opret & Gem

DONE

Du er nu blevet oprettet i vores køberkartotek og din søgning er gemt. Du vil herefter automatisk få en besked via e-mail når der kommer en bolig til salg som matcher din gemte søgning. Samtidig er der blevet sendt en e-mail til dig med brugernavn og adgangskode til vores køberkartotek, så du kan logge på køberkartoteket og slette dine gemte søgninger m.m.

Tip: Hvis man ønsker at ændre en søgning skal man slette sin gamle søgning, og herefter blot oprette en ny søgning. Du kan oprette alle de søgninger du har lyst til.