Om os

Spanske Boliger er et dansk firma
– ejet af Ejendomsmægler & MDE
Mads Vestergaard Simonsen

Spanske boliger beskæftiger sig udelukkende med køb og salg af lejligheder, huse, landejendomme og liebhaverboliger i Spanien og har specialiseret sig i formidling af boliger i Spanien.

Vi har mere end 10 års erfaring inden for bank, finansiering og boligrådgivning. Vi har hele pakken, der garanterer dig en god og sikker bolighandel. Vi beskæftiger os med bolighandler på Costa Blanca, Costa Calida samt Costa del Sol og har en stor indsigt i boligmarkedets udvikling, så vi kender vejen til en tilfredsstillende bolighandel.

Vi sælger dig ikke bare et hus, vi sælger dig et hjem – og så sælger vi dig den livsstil, du og din familie efterspørger. Vi ved, hvad der skal til for at børnefamilien trives. Vi forstår, hvad der er væsentligt i pensionsalderen, når du køber din første udenlandske feriebolig, samt hvis du ønsker at flytte til Spanien permanent.

Vi hjælper med at finde den helt rette bolig, som opfylder alle dine ønsker i forhold til beliggenhed og pris. For at opnå fælles succes, så er dialog vores vigtigste redskab, og samtidig går vi meget op i den personlige relation i hele forløbet før, under og efter overtagelsen. I dag kan det meste foregå via mails, telefon og internettet, men vi føler, at den personlige kontakt er meget vigtig. Derfor tilbyder vi altid vores kunder et opstartsmøde hjemme hos dem, så vi kan sikre os, at vi arbejder mod et fælles mål – JERES drømmebolig i Spanien.

Vi samarbejder med lokale ejendomsmæglere på alle kysterne, hvor der er dansk personale ansat. Herved er du som kunde sikker på, at alt foregår på et sprog som er forståeligt. Vores samarbejdspartnere har alle mere end 25 års erfaring fra boligmarkedet i Spanien og er alle bosat i området. Herved har vi det helt rette fundament for at give dig den rette vejledning og rådgivning i forhold til dine ønsker.

Vores forretningsstil er præget af personlig tilstedeværelse, grundighed, kompetence, tillid og engagement. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Spanien.

Når du vil købe en bolig i Spanien, anbefaler vi, at du får professionel assistance – også selvom du måske kan tale sproget. At købe hus i Spanien er nemlig meget anderledes, end det du kender til fra dansk bolighandel. Uanset om du vil købe en feriebolig – evt. med henblik på hel eller delvis ferieudlejning – som investering, som erhverv og/eller som din helårsbolig, fordi du vil flytte permanent til Spanien, bør du alliere dig med en kyndig rådgiver, der har grundig erfaring og et indgående kendskab til både spansk bolighandel, lovgivning og praksis.

Vi og vores samarbejdspartnere i Spanien rådgiver dig på dansk.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedr. bolig i Spanien.

Mads Vestergaard Simonsen, som ejer Spanske Boliger, er dansk ejendomsmægler, registreret i Erhvervsstyrelsens Ejendomsmæglerregister, medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og har tegnet forsikring for ansvar og garantistillelse, der gælder ved formidling af fast ejendom. Herudover har han modtaget Dansk Ejendomsmæglerforenings, Tryghedsmærke, ved bolighandel i Udlandet.

Forsikringen er tegnet hos:
Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
www.tryg.dk
Tlf.: +45 7011 2020
via ejendomsmæglerens faglige organisation Dansk Ejendomsmæglerforening (DE).

Tillægsforsikring vedr. Udlandsmægling tegnet i Tryg, policenr. 670 8.037.591

Titlen ejendomsmægler må kun benyttes af personer, der er registreret i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen – se www.erhvervsstyrelsen.dk

CVR-nr. i Danmark: 35271872.
Medlemsnummer Dansk Ejendomsmæglerforening: 10113504