Moderne villaer beliggende på Lo Romero Golfbane

124.11 m² - Pilar de la Horadada

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne villaer beliggende på Lo Romero Golfbane

Balcón de Lo Romero er et bolig projekt bestående af moderne villaer med 3 soveværelser og privat pool på Lo Romero golfbanen.
Balcón de Lo Romero villaerne er på 124,11 m2 fordelt på 2 etager, på grunde i størrelsen fra 279 m2. Villaerne består i grundplan af en stor lys stue / spisestue i forbindelse med et åbent amerikansk køkken, et badeværelse og et soveværelse. Der er desuden et  bryggers i forbindelse med køkkenet. På første sal er der 2 store soveværelser,  et en-suite badeværelse og et familie badeværelse. Alle værelser har indbyggede skabe og  soveværelserne på første sal har udgang til en stor balkon. Der er også en 55m2 stor tagterrasse.
Der er fra stuen direkte udgang til en privat have og en pool (3x6m). Alle vinduer er med dobbeltglas og aluminium rammer og  med motoriserede persienner.
Lo Romero Golf ligger kun 5 km fra Pilar de la Horadada, Costa Blanca. Lo Romero Golf Course ligger i forhøjet position og der er derfor en enestående udsigt over det omkringliggende område og Middelhavet. Projektet er bekvemt placeret i forhold til en række af Costa Blancas strande og Mar Menor (Costa Cálida), hvilket gør dette til et ideelt sted for permanent ophold eller ferie. San Javier Lufthavn Murcia ligger 15 minutter væk, El Altet Lufthavn Alicante, 45 minutter.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1801V175
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 124.11 m²
Grundareal : 279 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
WiFi/Internet
Kvarter
Indkøbscenter
5 km
Bymidte
5 km
Bus-holdeplads
5 km
Lufthavn
41 km
Café
4 km
Strand
10 km
Golfbane
800 m
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Pilar de la Horadada
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 10' 17.3''
Breddegrad : N37° 52' 54.7''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 330.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern