Ny signatur Villa Madroño 41 - Las Colinas Golf & Country Club

300 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Denne signatur villa tilbyder et fremragende unikt design beliggende i Madroño området, på den prisbelønnede Las Colinas golfbane. Denne luksusvilla ligger på en skråning, hvilket gør det muligt at skabe forskellige niveauer og tilpasse huset til dets naturlige omgivelser.
Denne elegante villa med 4 etager har et åbent køkken, spisestue og opholdsstue, bryggers, gæstetoilet og et soveværelse med en suit badeværelse i stueetagen. Der er en stor rummelig terrasse omkring villaen og en infinity pool placeret på denne etage.
På første sal finder du et soveværelse med suite badeværelse, to yderlige soveværelser, et badeværelse og en smuk terrasse. På indgangsniveau er der en stort terrasse ned panoramaudsigt udover golfbane.
Garagen og et opbevaringsrum er placeret i kælderen.
Las Colinas Golf & Country Club er et eksklusivt boligområde med lav boligtæthed bygget omkring en prisvindende 18-hullers golfbane. Las Colinas på en dal omgivet af bakker og et naturreservat af beskyttet jord og skov.
Området
Las Colinas Golf & Country Club ligger i en 330 hektar stor dal. Der er en 18 hullers mesterskabs golfbane, anlagt i dette smukke område. Et miljøvenlig område med lav bygge densitet, som  er plassert naturlig ind i de naturskønne omgivelser. Det ideelle sted hvor man kan  slappe af,  og nyde naturen bl.a de idylliske appelsin og citron lunde.
Las Colinas er vurderet blandt de beste resorts i Spanien og er blevet kåret som Spaniens beste golfbane ved World Golf Awards ? og Spaniens førende Villa Resort ved World Travel Awards ? i både 2015 og 2016.
Området tilbyder flere andre sportsfasiliteter. Tennis og padle baner samt et fuldt udstyret fitness center, som ligger ved siden af klubbhuset.
Dette skønne resort ligger kun 10 minutter fra det populære indkøbscenter  Zenia Boulevard.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club: Klikk her

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1801V148
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 300 m²
Grundareal : 2,200 m²
Soveværelser : 4
Badeværelser : 3
Byggeår : 2018
Overtagelse fra : 2. Kvartal 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition
WiFi/Internet
Parkering
Parkeringstype : Garage
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
5 km
Bymidte
6 km
Lufthavn
65 km
Café
1 km
Strand
10 km
Golfbane
1 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 11' 20''
Breddegrad : N37° 55' 24.6''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 4

€ 2.075.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern