Moderne design villaer i høj kvalitet i Sierra Cortinas Resort

175 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne design villaer i høj kvalitet i Sierra Cortina Resort
Beliggende i hjertet af Sierra Cortina-området af et eftertragtede Finestrat, finder du dette eksklusive projekt der består af 8 rummelige luksusvillaer på individuelle grunde på 560 – 700m2.
Det åbne plandesign med maksimal brug af vinduer i fuld højde, giver rig mulighed til at nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet.
Den velindrettede have med den indbydende pool giver dig mulighed for at nyde livet i stil og fred.
Villaerne
Alle villaerne har 4 soveværelser og 3 badeværelser. Stueetagen består af et 19m2 åbent køkken med et tilstødende spisekammer / bryggers. Der er i designet af køkkenet brugt en  kombination af forskellige materialer som f.eks træ låger, malet låger og sillestone bordplader.
Spisestue / opholdsstue er på 48m2 og har en fantastisk udsigt til terrassen, poolen og haveområdet med havet i baggrunden. Den åben trappe der føre op til første sal fuldender  dette rum. I  stueetagen findes der også et soveværelse samt et badeværelse.
På første sal er der 3 yderligere soveværelser alle med direkte adgang til en velindrettet sydvendt altan, med en fantastiske havudsigt. Det store soveværelse har ensuite badeværelse og et lille påklædningsværelse. Alle værelser er udstyret med indbyggede moderne garderobeskabe.
Det er muligt at tilføje en 135m2 stor kælder til villaerne, opdelt i garage og yderligere stue / soveområde.
De materialer, der er brugt, er af højest kvalitet og omfatter bland andet; energieffektiv vinduer med solfilter, solid sikkerheds træ dør, fuld CCTV-sikkerhedssystem, røgalarm samt fjernstyret aircondition og belysnings system.
Området
Landsbyen Finestrat og badebyen Cala Finestrat er begge beliggende i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, tæt på Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har gennemsnitlig  3000 solskinsdage om året, og gennemsnits temperaturen overskrider nemt 20 grader.
Finestrat tilbyder et dejligt miljø, med hyggelige hoteller, golfbaner og restauranter, hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er stille destinationer i forhold til nogle af de omkring liggende feriesteder.
Hvis du ønsker at nyde et mere levende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan man tage til Benidorm.  Alicante by og Alicante lufthavn ligger kun 40 km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1802V101
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 175 m²
Grundareal : 560 m²
Soveværelser : 4
Badeværelser : 3
Byggeår : 2018
Overtagelse fra : 4. Kvartal 2018
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk, Garage
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
30 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 49' 26.6''
Breddegrad : N38° 32' 52.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 4

€ 790.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern