fbpx

4 Værelses moderne villa i Finestrat

134 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 Værelses moderne villa i Finestrat
Denne 4 værelses villa Aqua er beliggende i The Costal Life boligkompleks, der består af 23 moderne luksus villaer alle med udsigt over Benidorm og Middelhavet. Alle villaer er bygget på en 400m2 byggegrund og alle har privat have og valgfri swimmingpool. Komplekset er beliggende i det rolige område af Finestrat, tæt på naturen og stranden. Villaerne er bygget i en moderne, åben stil.
Villa Aqua
Villa Aqua er en 4 værelses villa bygget i et plan, der har et boligareal på 117m2 plus terrasse. Der er mulighed for at tilføje en kælder til huset og få ekstra 63m2. Ejendommen har 3 dobbelt soveværelser alle med indbyggede skabe og master soveværelset har en-suit badeværelse. Det store master soveværelse har desuden privat adgang til haven. Det åbne køkken / opholdsstue har store glas skydedøre, der fører ud til en terrasse, hvor der er plads til en privat swimmingpool. Fronterne af køkkenet enheder er lavet af 3D træ melamin og bordpladen er sort marmor. Ejendommen har en hæk omkring grunden, der giver lidt privatliv. Der er en port med intercom ved hver ejendom. Der er plads til en bil på grunden.
Området
Campana Garden er beliggende i Cala de Finestrat, mellem havet og bjergene. Landsbyen Finestrat og kyst feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa region på Costa Blanca, tæt på nabobyen Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader.
Finestrat byder på et storslået miljø, hvor du vil finde venlige betjening, dejlige hoteller, golfbaner og restauranter, hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er rolige destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan du tage til Benidorm, der er beliggende 3 kilometer fra Finestrat. Storbyen Alicante og Alicante lufthavn ligger blot 40km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1702V001
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 134 m²
Grundareal : 400 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2017
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Rum til Pool
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Jernbanestation
1 km
Lufthavn
45 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 48.3''
Breddegrad : N38° 32' 44.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 389.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern