Unik designer villa med havudsigt i Finestrat

369 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Unik designer villa med havudsigt i Finestrat
Denne villa er bygget som et unikt og individuelt projekt, med en indretning der gør den til noget helt specielt. En villa med sin egen personlighed. Denne moderne villa har store panorama vinduer, der giver optimal mulighed for at nyde udsigten over havet. En luksus bolig i et af de mest privilegerede områder på Costa Blanca. Et perfekt og fantastisk  hus der giver dig fornemmelse af at leve livet udendørs.
Villaen
Denne skønne villa har en masse at byde på. Den er bygget udelukkende med brug af kvalitetsmaterialer og med den nyeste teknologi opnår man maksimal komfort, og en afslappende ferie sensation. Landskabet omkring villaen og den smukke infinity pool er blot nogle af de mange detaljer, denne villa har at tilbyde. Den 369m2 store villa og 90m2 terrasse er opdelt i 3 niveauer. I stueetagen er der et 65m2 stort åbent køkken, spisestue og stue, med en imponerende trappe der fører op til første sal og ned til kælderen. Der er adgang fra køkkenet og stuen til overdækkede terrasser og den smukt anlagte have. På  stueetagen er der også et gæstetoilet samt et bryggers. Første sal består af 3 dobbelt soveværelser alle med en-suit badeværelser. Alle værelser har indbyggede skabe, og master soveværelset har adgang til en privat terrasse. Den 163m2 store kælder har masser af plads til en garage og stadig plads tilovers til at indrette ekstra soveværelser, et spillerum, fitness osv.
Området
Finestrat byder på et hyggeligt miljø, hvor du vil finde god service, fine hoteller, golfbaner, og restauranter hvor du kan nyde god mad i en intim atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er afslappede destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan du tage til Benidorm, som ligger 5 km væk. Storbyen  Alicante  og Alicante lufthavn ligger 30km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V501
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 369 m²
Grundareal : 803 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Jacuzzi
Have
Havetype : Fælles, Anlagt
Aircondition
Pejs/brændeovn
Parkering
Parkeringstype : Garage, Privat
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
900 m
Bymidte
4 km
Jernbanestation
880 m
Bus-holdeplads
5 km
Lufthavn
45 km
Café
480 m
Strand
3 km
Golfbane
550 m
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8''
Breddegrad : N38° 32' 51.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 1.180.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern