Ocean Suites luksus lejligheder med havudsigt i Altea

234 m² - Altea

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Ocean Suites luksus lejligheder med havudsigt i Altea
Et unik kompleks bestående af tretten eksklusive luksus boliger beliggende på en 13.000m2 stor grund. Et nyt koncept for luksus med dimensioner svarende til store luksusvillaer.
Disse lejligheder har en panoramisk udsigt ud over Altea bugten, inklusive Isle of Altea.
Ocean Suites komplekset tilbyder luksus fællesarealer i et sikkert miljø og smukke omgivelser. Et gennemtænkt projekt der gør det eftertragtet at bo i dette unikke og behagelige kompleks.
Lejlighederne

Disse 13 ekstraordinære luksuslejligheder har et boligareal på mellem 575 m2 og 900 m2, med terrasser fra 120 m2 op til 300 m2. Alle ejendommene har tre soveværelser, der er udstyret med store fuldt monterede garderobeskabe, 2 badeværelser og et gæstetoilet. Det store master soveværelse på ca 51 m2, har en stor walk in-garderobe og et en-suite badeværelse, med bruser og fritstående badekar. Alle 3 soveværelser har direkte adgang til terrasse med fantastisk havudsigt.
Køkkenet er udstyret med Miele hvidevarer og højglans lakerede køkken skabe. Det vigtigste rum i ejendommen er helt sikkert  stue / spisestue med et areal på mere end 63 m2. Den lyse stue har adgang til en fantastisk terrasse, med et spektakulær jacuzzi og imponerende hav udsigt. Lejlighederne har travertin marmor interiør gulve og trægulve på terraserne. Boligerne er alle udstyret med en garage med plads til flere biler plus et opbevaringsrum.
Ocean Suites Altea er bygget på en 13.000m2 grund der er afskærmet med et hegn, og sikkerheds control af alle biler der kommer og forlader komplekset. Der er gæst parkeringspladser, store haver med springvand, pavilloner og siddepladser med udsigt udover det natur skønne område, klubhus, børnebassin og en spektakulær pool med klart vand.
Området
Altea er uden tvivl en af de mest charmerende byer, der findes på Costa Blanca nord. Altea ligner andre Costa Blanca byer i, at den har et ny og et gammelt kvarter. Den gamle del ligger på toppen af en bakke, hvorfra du har en virkelig spektakulær udsigt.
Altea har en privilegeret beliggenhed der giver et fremragende mildt klima, med en gennemsnitlig temperatur året rundt på 18-20 ° C. Altea ligger blot 11 km nord for Benidorm,  men til trods for dette er de to resorts en verden til forskel.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602A508
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 234 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Jacuzzi
Have
Havetype : Fælles
Aircondition
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk, Garage, Mere end en, Privat
Fitness
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
60 km
Café
1 km
Strand
2 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Altea
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 58' 35.5''
Breddegrad : N38° 38' 32.8''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 1.700.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern