fbpx

Infinity View eksklusive 5 værelses villaer i Finestrat - Benidorm

242 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Infinity View eksklusive 5 værelses villaer i Finestrat – Benidorm
Infinity Views består af 11 eksklusive 5 værelses villaer i Finestrat Benidorm. Denne mindre urbanisation ligger med perfekt udsigt over havet og bjergene. Disse villaer er udstyret med store panoramavinduer, for at få maksimal glæde af den fantastiske udsigt. Villaerne er opført i materialer af høj kvalitet.
Infinity View Villaerne
Villaerne har et bebygget areal på 242m2, fordelt på 3 etager. Stueetagen består af et stort åbent køkken, spisestue og stue. Fra stuen er der udgang til en 72m2 terrasse, med en 8 x 8 meter saltvands infinity swimmingpool, og en udendørs bruser. Køkkenet er fuldt udstyret med Bosch hårde hvidevarer. I stueetagen, du har et dobbelt soveværelse med indbygget garderobeskabe og 1 badeværelse. Fra terrassen, er der udgang til en 150m2 have, med oliven og frugttræer samt et udendørs køkken med grill, vask og bordplade.
På første sal er der 2 store dobbelt soveværelser, begge med en-suit badeværelse og indbygget garderobeskabe. Der er udgang til endnu en stor terrasse fra begge soveværelser. Trappe og alle gulvene er belagt med hvide marmor.
Kælderen til ??disse villaer er store og rummelige. Her er endnu et dobbelt soveværelse med badeværelse og sauna, et bryggers og en 40m2 stue. I kælderens stuen er der  koøje-vinduer der giver udsyn ind i swimmingpoolen. I kælderetagen er der desuden et stort (30m2) opbevaringsrum.
Disse fantastiske villaer er alle udstyret med et moderne smart home-system tilsluttet en mobil enhed, klimaanlæg, alarm og branddetektorer, gulvvarme, solpaneler til opvarmning af vand, automatiske døre og porte. Disse er blot nogle af de mange smarte features, som Infinity Views Villaerne byder på.
Området
Landsbyen Finestrat og badebyen Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa område på Costa Blanca, tæt på nabobyen Benidorm, beliggende omkring 40 km fra byen Alicante og dens internationale lufthavn.
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har i gennemsnit næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader.
Finestrat Hills villaerne er beliggende i Finestrat tæt på Benidorm, hvilket betragtes som centrum for underholdning på den nordlige Costa Blanca. Benidorm er også berømt for sine smukke strande og det milde og solrige klima.
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V520
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 242 m²
Grundareal : 489 m²
Soveværelser : 4
Badeværelser : 4
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition
Pejs/brændeovn
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
45 km
Café
2 km
Strand
3 km
Golfbane
500 m
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8.1''
Breddegrad : N38° 32' 59.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 4

€ 499.950

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern