fbpx

4 værelses Madroño villa på Las Colinas Golf & Country Club

175 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 værelses Madroño villa på Las Colinas Golf & Country Club
Beliggende i første og anden række til hul nummer 4 på 18 hullers golfbanen på Las Colinas finder du Madroño komplekset. I alt 19 villaer, hvor 9 er beliggende i første linje, og 10 i anden linje. Villaerne i anden række ligger højere, og kigger dermed henover villaerne foran. Bemærk: Visse af disse villaer har mulighed for privat parkeringskælder
Villaen
Denne 3 værelses villa i moderne arkitektur ligger i anden række til golfbanen. I stueetagen finder du en rummeligt åbent køkken og stue i den ene side af huset. De store vinduer giver masser af naturligt lys ind i rummet. I den anden side af huset finder du 2 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse. Fra stuen og det ene soveværelse er der direkte adgang til terrassen. På første sal finder du et stort master bedroom med en-suite badeværelse og et stort walk-in closet. På første sal har du ydermere adgang til en 63 m2 stor privat tagterrasse. Fra tagterrassen ser du henover villaerne foran, og har dermed en direkte udsigt over hul 4, 5, 6, 3 og 15 på golfbanen.
Hver villa kommer med fuldt integreret aircondition, Siemens hvidevarer, pre-installeret domotic system, indvendig og udvendig belysning, 3,5 x 9 meter saltvands swimmingpool og anlagt have.
Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde. Derudover finder du den private Las Colinas Beach Club som ligger lige ud til vandet på La Glea-stranden i Campoamor, Orihuela Costa, med parkering, omklædningsrum, restaurant og swimmingpool.
Kontakt Mediter Real Estate for yderligere information om hver enkelt villa.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club her: Link
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1601V140
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 175 m²
Grundareal : 881 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2017
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Nem vedligeholdelse
Aircondition
WiFi/Internet
Parkering
Parkeringstype : Privat
Fitness
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
7 km
Lufthavn
63 km
Café
2 km
Strand
10 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 11' 4.6''
Breddegrad : N37° 55' 29''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 650.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern