fbpx

Lækker 4 værelses villa på Las Colinas Golf & Country Club

172 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Beliggende i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club, finder du denne flotte 4 værelses villa, model Cuco, i Almendro komplekset. Stueetagen byder på 2 soveværelser med dobbeltsenge, 2 badeværelser, vaskerum, et åben køkken, spiseplads og stue. Et af soveværelserne med en-suite badeværelse. Fra køkkenet, spisepladsen og stuen har du adgang til terrasser og swimmingpool. På første sal finder du master bedroom med en-suite badeværelse. Soveværelset har adgang til en privat terrasse.
Alle badeværelser i villaen har gulvvarme. Foran terrassen finder du en privat saltvands-swimmingpool på 3,5 x 9 meter. Villaen leveres med fuldt integreret aircondition. Haven er omgivet af en naturstensmur, og har en anlagt standard med vandingsanlæg og lyst.
Las Colinas er et af de mest eksklusive resorts på Costa Blanca. Golfbanen er kendt over hele Europa, og er regnet som en af de bedste på Costa Blanca. På Las Colinas Golf & Country Club, kan du også nyde en lang række andre sportsfaciliteter såsom tennis, paddle tennis og motionscenter og restauranter som “Unik” tilbyder typiske spanske mad eller “Enso Sushi” for en fantastisk japansk oplevelse. Las Colinas Beach Club, i Campoamor er det perfekte sted at nyde din sommerferies svømmeture i infinity-poolen med udsigt over Middelhavet eller bare slappe af i lækre omgivelser med sol, drikke, mad og musik.
Bemærk: Prøvebolig-billeder fra lignende villaer anvendes i denne præsentation.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1501V071
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 172 m²
Grundareal : 770 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 2016
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Privat
Fitness
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
8 km
Lufthavn
64 km
Café
2 km
Strand
10 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 11' 11.3''
Breddegrad : N37° 55' 45.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 690.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern