fbpx

Playamar VII - 3 og 4 værelses lejligheder i Pilar de la Horadada

73 - 97 m² - Pilar de la Horadada

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Playamar VII – 3 og 4 værelses lejligheder i Pilar de la Horadada
Leder du efter en moderne 3 eller 4 værelses lejlighed med en stor solrig terrasse, tæt på kysten og i et traditionelt spansk miljø? Så kan Playamar VII  måske være stedet for dig.
I dette projekt kan du vælge imellem top etage eller  stueetage lejligheder. Top etage lejlighederne tilbyder private tagterrasser, mens lejlighederne i stueetagen har en privat have. Alle lejlighederne har et funktionelt åben køkken i forbindelse med spise og opholds stuen hvorfra der er  adgang til en terrasse. Lejlighederne har enten 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser (et af ??dem en-suite).
Lejlighederne deler et hyggeligt fællesområde med stor swimmingpool. Nogle af ejendommene har direkte adgang og udsigt til swimmingpoolen. Der findes også et lukket opbevaringsrum til cykler.
Flere ekstra ting er inkluderet i prisen, såsom hvidevarer i køkkenet (køleskab, opvaskemaskine, emhætte, vitro, ovn og mikrobølgeovn), LED-lys i boligen og gulvvarme på badeværelserne.
Pilar de la Horadada
Pilar de la Horadada ligger i et privilegeret område i provinsen Alicante. Det er den sydligste by i  Valenciana regionen, med en naturlige grænse til Murcia regionen de Murcia, tæt på de dejlige strande i Torre de la Horadada. Området byder på et typisk middelhavsklima med en kølig havbrise om sommeren og beskyttet af omgivende bjerge, mod de kølige nordlige vinde om vinteren. Her kan du nyde mere end 3.000 solskins timer om året og en gennemsnitstemperatur, der nemt overstiger 20 grader.
I centrum af Pilar de la Horadada finder du alle nødvendige faciliteter. Når du er færdig med at shoppe på  Calle Mayor, kan du slappe af på en af ??caféerne på Plaza de la Iglesia. Der er også mange gode restauranter, der tilbyder en meget høj standard af det lokale køkken. De omkringliggende gårde dyrker frugt og grøntsager såsom artiskokker, peberfrugter, bønner og blomkål, appelsiner, citroner, figner, ferskner og blommer, for blot at nævne nogle få.
Pilar de la Horadada kan du vælge mellem en lang række sportsaktiviteter og specielt cykling er populært. Golfbanen Lo Romero ligger indenfor kort afstand.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1901A216
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 73 - 97 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2019
Overtagelse fra : 2. Kvartal 2020
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles, Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Privat
Kvarter
Indkøbscenter
200 m
Bymidte
200 m
Bus-holdeplads
1 km
Lufthavn
63 km
Café
200 m
Strand
3 km
Golfbane
4 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Pilar de la Horadada
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 12' 10.1''
Breddegrad : N37° 51' 46.1''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 164.900 - € 214.900

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern