fbpx

Etplans villaer med pool og tagterrasse i Pilar de la Horadada

74 - 98 m² - Pilar de la Horadada

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Etplans villaer med pool og tagterrasse i Pilar de la Horadada.
Dette nye projekt i Pilar de la Horadada byder på etplans villaer med swimmingpool og tagterrasse. Villaerne har enten 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser. De moderne design villaer har alle et åbent køkken i forbindelse med spisestue og opholdsstue. De store terrassedøre fører ud til pool- og terrasseområdet. På ydersiden af ??huset finder man trappen der fører op til en imponerende tagterrasse. Boligerne er opført i meget høj standard og med øje for kvalitet. Alle døre i huset er forsynet med magnetisk lukning og alle skuffer er med soft close. Vinduerne er lavet med tredobbelt glas og der er LED belysning i hele boligen.

Pilar de la Horada er den sydligste by og kommune på Costa Blanca i provinsen Alicante, placeret lige på grænsen mellem Comunidad Valencia og Murcia-regionen. Byen Pilar de la Horadada er en typisk spansk by, som ligger blot 2 km fra kysten og de populære strande i Torre de la Horadada.

I centrum af Pilar de la Horadada finder du alle faciliteter: butikker, konditorier, banker osv. langs hovedgaden ?Calle Mayor?. Du vil også opleve en skøn atmosfære nær den lokale kirke på ?Plaza de la Iglesia? med flere caféer. I Pilar de la Horadada finder du mange gode restauranter, der tilbyder det lokale køkken til en meget høj standard. De lokale omkringliggende fincaer er leverandører af frugt og grøntsager; artiskokker, peberfrugter, bønner, blomkål, appelsiner, citroner, figner, ferskner, meloner og blommer, for blot at nævne nogle.

I Pilar de la Horadada vil du også finde et veludviklet cykel- og gangnetværk, og du kan vælge i mellem en bred vifte af sportsaktiviteter. Lo Romero 18 hullers golfbane er kun en kort køretur herfra.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1901V211
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 74 - 98 m²
Grundareal : 112 - 182 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2 - 3
Byggeår : 2019
Overtagelse fra : 4. Kvartal 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
1 km
Lufthavn
18 km
Café
800 m
Strand
4 km
Golfbane
4 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Pilar de la Horadada
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 12' 6.5''
Breddegrad : N37° 52' 14.6''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 204.900 - € 293.900

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern