fbpx

Bianca Beach lejligheder i Torre de la Horadada

69 - 119 m² - Pilar de la Horadada

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Bianca Beach lejligheder i Torre de la Horadada
Beliggende mellem Mil Palmeras og Torre de la Horadada finder man det nye spændende projekt Bianca Beach. Komplekset består af blokke i 3 etager med lejligheder med 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser. Hver blok er udstyret med elevator. Lejlighederne byder på en dejlig lys stue med åbent køkken. Master soveværelset har en-suite badeværelse. Bianca Beach byder desuden på flotte fællesarealer med swimmingpools, grønne arealer og legeplads.
Lejlighederne i stueetagen og på første sal har terrasser på begge sider af boligen, så man altid kan finde både sol og skygge. Fra den ene terrasse er der udsigt til poolområdet. Penthouse lejlighederne har udover en terrasse ud for stuen også store private tagterrasser på mellem 55 og 71 m2.
Komplekset ligger blot 200m fra en fantastisk strand, nær promenaden der forbinder Mil Palmeras og Torre de la Horadada. Indenfor kort gåafstand finder man det hyggelige torv Pueblo Latino med et supermarked samt et større udvalg af barer og restauranter.
Torre de la Horadada har sit navn fra et imponerende vagttårn, bygget tilbage i 1591. Området er attraktivt for dykkerentusiaster, man kan dykke og snorkle langs La Torres kyst, hvor man finder store sandbanker kombineret med små klippeformationer, som byder på et rigt dyreliv. Strandene er kendt for det meget fine sand og krystalklare vand. Når man besøger Torre de la Horadada har man fornemmelsen af at være en del af det spanske samfund, idet stedet er meget populært blandt den spanske befolkning. Mange familier fra andre dele af Spanien, primært Madrid og Murcia nyder deres sommerresidens i dette område.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1801A176
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 69 - 119 m²
Grundareal : 36 - 143 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2019
Overtagelse fra : 4. Kvartal 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Børne
Have
Havetype : Fælles
Aircondition : Præ-install.
WiFi/Internet
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Gade/vej
Kvarter
Indkøbscenter
3 km
Bymidte
1 km
Bus-holdeplads
300 m
Lufthavn
58 km
Café
350 m
Strand
200 m
Golfbane
8 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Pilar de la Horadada
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 14' 34.4''
Breddegrad : N37° 52' 44.1''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 229.900 - € 374.900

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern