fbpx

Moderne 4 værelses villaer med havudsigt

132 - 145 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne 4 værelses villaer med havudsigt
Beliggende i hjertet af Sierra Cortina, i det eftertragtede område Finestrat, finder du Sea View-projektet.
Komplekset består af fritliggende og tvilling villaer.
Villaerne
Alle villaerne er bygget i 2 etager og har 3 soveværelser og 3 badeværelser. I stueetagen finder du et åbent køkken i forbindelse med spisestue / stue. Det moderne designkøkken er lavet i en kombination af træ / lak og sten.
Fra spisestue / opholdsstue har man en fantastisk udsigt til terrassen, pool og have. Herfra kan du se havet i baggrunden. Den åbne trappe, der fører op til første sal, fuldender designer følelsen af dette rum. Der findes også et  soveværelse og et badeværelse i stueetagen.
På første sal finder du yderligere 2 soveværelser, begge med en-suit badeværelse. Fra soveværelset har du adgang til et balkonområde, mod syd og havet. Alle værelser er udstyret med moderne garderobeskabe.
De materialer, der er brugt i hele villaen, er af høj kvalitet og omfatter: energieffektive sikkerhedsvinduer med solskærmning, fuld CCTV-sikkerhedssystem med fjernstyret klimaanlæg, belysning, vandlækage, røg- og bevægelsessensorsystem.
Området
Landsbyen Finestrat og badebyen Cala Finestrat er begge beliggende i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, tæt på Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har 3000 solskinstimer om året, og gennemsnits temperaturen overskrider nemt 20 grader.
Finestrat tilbyder et storslået miljø, med hyggelige hoteller, golfbaner og restauranter, hvor du kan nyde de spanske køkken i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er stille destinationer i forhold til nogle af deres nabo byer.
Hvis du ønsker at nyde et mere levende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, kan du tage til Benidorm, der ligger blot tre kilometer væk. Byen Alicante og Alicante lufthavn ligger 40 km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1902V104
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 132 - 145 m²
Grundareal : 442 - 517 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 2018
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Jernbanestation
1 km
Lufthavn
45 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 0' 0''
Breddegrad : N0° 0' 0''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 535.000 - € 730.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern