3 og 4 værelses lejlighed i det nye Seascape Resort, Finestrat

72 - 102 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

3 eller 4 værelses lejligheder i det nye Seascape Resort, Finestrat.
Vi begejstret for at kunne tilbyde dette nye projekt, der nu er kommet på markedet.
Seascape Resort er beliggende i Finestrat. Komplekset tilbyder store grønne områder, sportsbaner, minigolf, boules, padle, motionscenter, udendørs og indendørs opvarmede pools, jacuzzi, sauna, og børneområde. Området er også udstyret med den nyeste teknologi af smart mail kasser, genopladningspunkter for elbiler og er designet med nem adgang for bevægelseshæmmede personer.
Den skrånende terræn kombineret med et smart design gør det muligt for alle ejendomme at have en fantastisk udsigt over bjergene og Middelhavet.
Lejlighederne.
De 3 og 4 værelses lejligheder varierer i størrelse fra 100m2 til 145m2,  og har alle store og lyse terrasser. Stueetage lejlighederne har vel designede haver og penthouse lejlighederne er fuldt forberedt til installation af udendørs jacuzzi.
Interiøret består af entré, soveværelse med eget badeværelse og indbygget omklædningsrum med rigelig garderobeplads. Den ene eller to ekstra soveværelser har også garderobeplads og adgang til ekstra badeværelse. Lejlighederne er designet med et åbent køkken og komfortabelt plads til spisestue og opholdsstue. Der er udgang fra stuen til terrassen.
Alle lejligheder har aircondition, aero termisk energibesparende teknologi og underjordisk parkering plads med et opbevarings rum.
Område:
Finestrat tilbyder et storslået miljø med hyggelige hoteller, golfbaner og restauranter, hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er stille destinationer i forhold til nogle af deres naboområder. Benidorm, ligger kun tre kilometer væk. Byen Alicante og Alicante lufthavn ligger 40 km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1902A102
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 72 - 102 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2018
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Børne
Swimming Pool : Indendørs
Swimming Pool : Opvarmet
Jacuzzi
Have
Havetype : Fælles, Privat
Aircondition : Præ-install.
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk, Garage
Fitness
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 0' 0''
Breddegrad : N0° 0' 0''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 207.700 - € 355.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern