fbpx

Unikke lejligheder med panorama udsigt over Guardamar

80 - 170 m² - Rojales

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Unikke luksus lejligheder med fantastisk skyline udsigt over Guardamar
Disse unikke lejligheder i Oceanic Luxury projektet er designet til at man fuldt kan nyde den storslåede udsigt over Guardamar-skylines. En kombination af havudsigt, natur og en luksuriøs livsstil i gåafstand fra Quesada og Rojales med alle de bekvemmeligheder, der er til rådighed.
Komplekset har en udendørs pool og en opvarmet indendørs pool, anlagte haver, GYM, grill område, sauna, hængekøjer og meget mere.
Lejlighederne leveres komplet med aircondition, gulvvarme i badeværelser, hvidevarer af høj kvalitet, LED lys indvendig og udendørs og elektriske skodder. Der er også inkluderet en privat pool i prisen. Lejlighederne har desuden en overdækket privat parkeringsplads med et opbevaringsrum.
Stueetage: Lejligheder med 3 soveværelser og 2-3 badeværelser (et ??en-suite), åbent køkken med stue og en terrasse på 22 m2, og en anlagt have fra 79 til 189 m2 med en privat pool. Der er en fantastisk udsigt over de grønne områder, pool og hav.
Top etage: Lejligheder med 3 soveværelser og 2-3 badeværelser (et ??en-suite), åbent køkken med stue og en terrasse på 17 m2 med flot udsigt over det grønne område, swimmingpool og hav. En tagterrasse på 50 m2 med fantastisk udsigt over Guardamar og Middelhavet. Med en privat elevator. Der er også inkluderet en privat pool på tagterrassen.
Projektet ligger omgivet af golfbaner som; La Finca, La Marquesa, Villamartin, Las Colinas og Campoamor Golf, og tæt på større byer som Alicante og Murcia. Ciudad Quesada ligger blot 8 km fra sandstranden i Guardamar, El Moncayo og La Mata. Lidt længere væk findes strandene i Torrevieja og Orihuela Costa, hvor de berømte indkøbscentre Habaneras og La Zenia Boulevard er placeret. Afstand til havet 8 km, golf 1,5 km og lufthavn 39 km

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1801A185
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 80 - 170 m²
Grundareal : 79 - 189 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2 - 3
Byggeår : 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Privat
Swimming Pool : Indendørs
Swimming Pool : Opvarmet
Have
Havetype : Fælles, Privat, Anlagt
Aircondition
WiFi/Internet
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Fitness
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
1 km
Lufthavn
39 km
Café
1 km
Strand
8 km
Golfbane
1 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Rojales
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 17' 51.8''
Breddegrad : N38° 5' 9.5''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 339.000 - € 789.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern