4 værelses villa med fuld kælder og skyline udsigt over Benidorm

262 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 værelses  villa med fuld kælder og skyline udsigt over Benidorm
De 6 moderne “villa blue” beliggende i Campana Garden projektet har alle udsigt over Benidorm skyline.  Alle villaer er bygget på  445m2 grunde og alle har privat have og swimmingpool. Komplekset er beliggende i det rolige område af Finestrat, tæt på naturen og stranden. Villaerne er bygget i en moderne stil og alle har fuld kælder.
Villaerne
De 6 villaer er bygget i 2 plan og har et samlet boligareal på 262m2 og en 109m2 stor sol terrasse.  Indretningen er den samme for alle villaerne. Fra entreen har du 3 soveværelser med plads til dobbeltsenge og det åbne køkken / spisestue og stue. Det 20m2 store master soveværelse har indbyggede skabe med foldedøre og en-suit badeværelse. De 2 andre dobbelt soveværelser har indbyggede skabe med skydedøre. Alle soveværelserne har store vinduer og udsigt til den privat haven. Køkken / opholdsstue har store glas skydedøre, der fører ud til en terrasse og en 31m2 privat swimmingpool. Fronterne af køkken lågerne er lavet af 3D træ melamin og bordpladen er af sort marmor. Fra stuen er der en trappe der føre ned til en fuld kælder, der kan bruges til ekstra soveværelser, opholdsrum osv. Ejendommen er omgivet af en hæk, der bidrager til øget privatliv. Der er egen port med intercom ved indkørslen til hver ejendom.
Området
Campana Garden er beliggende i Cala de Finestrat, mellem havet og bjergene. Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa region på Costa Blanca, tæt på Benidorm.
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur kan let overstiger 20 grader.
Finestrat byder på et storslået miljø, hvor du vil finde venlige betjening, gode hoteller, golfbaner og restauranter hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er rolige destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så tag til Benidorm, som er beliggende blot 3 kilometer væk. Storbyen  Alicante og Alicante lufthavn ligger 40km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1802V108
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 262 m²
Grundareal : 445 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 4. Kvartal 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Nem vedligeholdelse
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Jernbanestation
1 km
Lufthavn
45 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8''
Breddegrad : N38° 32' 51.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 389.000 - € 395.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern