fbpx

Las Colinas Golf - Mimosa Community - Luksus villaer

210 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

MIMOSA BOLIGOMRÅDET
Las Colinas Golf & Country Club tilbyder et udvalg af 18 individuelle villaer til salg på Mimosa Community.
De 18 udbudte boliger er moderne og sofistikerede villaer bygget i rene linjer, der er designet til at glæde dine sanserne og med henblik på at nyde livet udendørs. Grundene findes i størrelse fra 832 til 1.230 kvm, hvilket betyder at der er plads til villaer fra 210 og 215 kvm.
Placeringen af ??hver villa i området er blevet analyseret omhyggeligt for at udnytte det naturlige sollys og integrere boligen fuldt ud med omgivelserne.
I alle villaer er udendørsområdet blevet udformet som en forlængelse af de indendørs arealer. De store vinduer på facaden  erstatte den konventionelle væg og integrere det omkring liggende landskab med det indre af villaen. Dette forbedrer følelse af rummelighed og gør det muligt for ejere at nyde Middelhavsklimaet fuldt ud.
De tre soveværelser har eget badeværelse med store vinduer, der giver en meget speciel badeoplevelse. Det store soveværelse har en terrasse med udsigt over golfbanen og den privat pool. Nogle villaer har en kælder garage med direkte adgang til hjemmet.
Villaerne har desuden en stue / spisestue med masser af naturligt lys, med et køkken der er integreret på en æstetisk og funktionel måde. Der er et gårdhaveområde, der tjener som en stor udendørs stue, ideel til at sidde om aftenen og nyde en middage i en privat beskyttet atmosfære.
Las Colinas Golf & Country Club ligger i den sydlige del af Alicante-provinsen, kun 4,5 km fra Middelhavskysten. Der er over 20 golfbaner mindre end en halv time væk fra komplekset og et stort antal lystbådehavne. Der er ekstremt gode forbindelse til området.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB- 1801V162
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 210 m²
Grundareal : 832 - 1084 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 2018
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
500 m
Bymidte
5 km
Bus-holdeplads
500 m
Lufthavn
64 km
Café
500 m
Strand
8 km
Golfbane
500 m
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 11' 30.2''
Breddegrad : N37° 55' 42.6''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 1.100.000 - € 1.300.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern