3 og 4 værelses lejligheder tæt på Zenia Boulevard

75 - 101 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Residencial Gala – 3 og 4 værelses lejligheder nær Zenia Boulevard
Residencial Gala er et nyt projekt beliggende i Villamartin området, centralt beliggende til alle faciliteter i et afslappet område og atmosfære. Gala projektet byder på mere end 4400m² fællesarealer med swimmingpools, jacuzzi, grønne og rekreative områder.
Projektet består af 100 nye lejligheder fordelt på tre blokke af lejligheder med 2 og 3 soveværelser. Du kan vælge mellem stueetage med have, mellemetage med terrasse eller penthouse med tagterrasse og fantastisk udsigt. Alle lejlighederne har udendørs parkeringsplads.
Lejlighederne i stueetagen vender enten mod øst, vest eller syd. De fleste har 2 soveværelser og 2 badeværelser og nogle få med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Alle lejligheder i stueetagen har direkte adgang til det store fællesområde med swimmingpool.
Lejlighederne i mellemetagen er enten mod øst, vest eller syd. De fleste kommer med 2 soveværelser og 2 badeværelser og nogle få med 3 soveværelser og 2 badeværelser. De har alle udsigt over det flotte fællesområde.
Penthouse lejlighederne vender enten mod øst, vest eller syd. De fleste byder på 2 soveværelser og 2 badeværelser og der er nogle få med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Alle penthouse boligerne har udsigt til fællesområdet. Derudover har de alle en direkte intern trappe op til en privat tagterrasse. Fra tagterrassen har du udsigt til det omkringliggende område og Middelhavet.
Det populære shopping center Zenia Boulevard ligger lige i nærheden og indenfor få minutters kørsel finder man La Zenia stranden samt et større udvalg af golfbaner.

Ved køb af en ejendom i Residencial Gala bliver ejerne tilbudt en række gratis ydelser i løbet af det første år. En dejlig velkomstpakke, der får dig til at føle dig endnu mere komfortabel i dit nye hjem. Kontakt os for nærmere information.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1801A159
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 75 - 101 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 1 - 2
Byggeår : 2018
Overtagelse fra : 4. Kvartal 2019
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Børne
Have
Havetype : Fælles
Aircondition : Præ-install.
WiFi/Internet
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Privat
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
5 km
Bus-holdeplads
500 m
Lufthavn
55 km
Café
300 m
Strand
2 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 15' 13.7''
Breddegrad : N37° 56' 15.3''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 168.000 - € 237.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern