Moderne 4 værelses villaer 300m fra stranden

134 m² - Pilar de la Horadada

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne 4 værelses villaer 300m fra stranden
Dette nye projekt “Villa Beach” ligger kun 300m fra stranden i Torre de la Horadada.
Placeringen af disse 21 individuelle moderne villaer er meget smuk og fredelig, med 4 km spektakulære strande og grønne områder omkring villaerne. Et perfekt sted at bo hele året rundt eller bare nyde en afslappende ferie.
Villaerne
Alle villaerne er bygget i 2 etager med en stor tagterrasse. I stueetagen har du en entré med indbygget garderobe, et soveværelse og et badeværelse. Soveværelset har indbyggede skabe og adgang til en terrasse. Køkkenet, spisestuen og stuen er lavet i åben plan med terrassedøre fra både køkken og stue, der giver adgang til en stor terrasse. Fra stueetagen er der også en trappe ned til et vaskerum i kælderen. Det er muligt at gøre det til en fuld kælder, som et ekstra tilkøb.
På første sal finder du yderligere 2 soveværelser begge med eget badeværelse. Det rummelige master soveværelse har en tilhørende garderobe/påklædnings afdeling, der er  fuldt udstyret med hylder, skuffer og bøjlestænger. Dette soveværelse har også adgang til en hyggelig balkon. Fra første sal er der en trappe, der fører op til tagterrassen, hvor der er en grill, en vask med både varmt og koldt vand og stikkontakter. Alle udendørsfliser er non slip.
Alle villaer har en privat pool med bruser, termoruder og elektriske persienner inkluderet i prisen.
Området
Torre de la Horadada er en lille kystby, men med alle nødvendige faciliteter, såsom supermarkeder, lægecenter og to hyggelige torve ?Pueblo Latino? og ?La Plaza?, kendt for et stort udvalg af restauranter og barer. Landsbyen har sit navn fra et imponerende vagttårn, bygget tilbage i 1591. Området er attraktivt for dykkeentusiaster, man kan dykke og snorkle langs La Torres kyst, hvor man finder store sandbanker kombineret med små klippeformationer, som byder på et rigt dyreliv. Strandene er kendt for det meget fine sand og krystalklare vand. Når man besøger Torre de la Horadada har man fornemmelsen af at være en del af det spanske samfund, idet stedet er meget populært blandt den spanske befolkning. Mange familier fra andre dele af Spanien, primært Madrid og Murcia nyder deres sommerresidens i dette område.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1701V045
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 134 m²
Grundareal : 195 - 230 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
1 km
Lufthavn
63 km
Café
1 km
Strand
300 m
Golfbane
7 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Pilar de la Horadada
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 13' 56.9''
Breddegrad : N37° 51' 22.5''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 410.000 - € 459.900

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern