4 værelses lejlighed på Las Colinas Golf & Country Club

118 - 133 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 værelses Naranjo lejlighed på Las Colinas Golf & Country Club
Beliggende på et af det højeste punkter på Las Colinas Golf & Country Club, finder du denne fantastiske Naranjo lejlighed med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Naranjo komplekset er en fortsættelse af de meget populære Acacia lejligheder.
Naranjo
Fantastisk rummelig sydvendt lejlighed på 115m2 + terrasser på 115m2 og have på 30m2. Arkitekturen er eksklusiv med i et  elegant moderne design. Fra lejligheden er der udsigt ud over grønne skovområder, samt Middelhavet. Lejligheden kommer med fuldt installeret aircondition, et Smart Home System til at programmere din lejlighed fra din telefon eller iPad, privat underjordisk parkering og opbevaringsrum.
Når man træder ind i lejligheden finder du en rummelig åben stue, spisestue og køkken. Rummet får masser af naturligt lys fra de store vinduer mod terrassen. Terrassevinduerne består af skydedøre, der kan åbnes helt op og forsvinde ind i væggen. Mastersoveværelset har en-suite badeværelse. De to badeværelser har gulvvarme. Denne type lejlighed har virkelig været populær gennem de forskellige faser i Acacia bl.a. på grund af de store terrasser.
Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde. Derudover finder du den private Las Colinas Beach Club som ligger lige ud til vandet på La Glea-stranden i Campoamor, Orihuela Costa, med parkering, omklædningsrum, restaurant og swimmingpool.
Kontakt Mediter Real Estate for yderligere information om hver enkelt lejlighed.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club her: Link

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1601A132
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 118 - 133 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2018
Overtagelse fra : 2. Kvartal 2018
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles
Aircondition
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk, Privat
Fitness
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
4 km
Bymidte
7 km
Lufthavn
63 km
Café
2 km
Strand
10 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 10' 34.4''
Breddegrad : N37° 56' 9.1''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 356.000 - € 395.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern