fbpx

Sydvendte villaer på Las Colinas Golf & Country Club

132 - 160 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Sydvendte villaer på Las Colinas Golf & Country Club
Efter at kunne melde udsolgt af  villaerne i urbanisationerne “Tipuana” og “Naranjos”, har Geosem nu lanceret 3. generation af deres særdeles populære villaer i den nye urbanisation Madarino til særdeles konkurrencedygtige priser.
Med et bebygget areal fra 132 kvm til 160 kvm og med mulighed for at tilvælge kælder og/eller tagterrasse passer disse villaer til manges ønsker og drømme om en luksusvilla i Spanien.
Villaerne har som standard 3 soveværelser og 2 badeværelser og et gæstetoilet. Master soveværelset har en-suite badeværelse. Villerne byder endvidere på et rummeligt køkken samt en stor spise- og dagligstue – alt på et plan. De store glasskydedøre til terrassen bringer masser af naturligt lys ind i boligen. Fra såvel stuen som master soveværelset, er der direkte udgang til den store sydvendte terrasse og swimmingpool.
Villaerne opføres på grunde fra 1.002 kvm til 2.129 kvm beliggende i den smukke og kuperede natur på Las Colinas Golf & Country Club.
Området
Las Colinas Golf & Country Club ligger i en 330 hektar stor dal mellem bakker, tæt ved havet. Der er en 18 hullers mesterskabs golfbane, anlagt i dette smukke område. Et miljøvenligt område  med lav boligintensitet, der falder godt ind i omgivelserne. Det ideelle sted at slappe af og nyde 200.000 sq. meter smuk natur med skønne vandreture gennem lokal flora, appelsin- og citronlunde.
Las Colinas er vurderet blandt de bedste resorts i Spanien og er blevet kåret som Spaniens bedste golfbane ved World Golf Awards ? og Spaniens førende Villa Resort ved World Travel Awards ? i både 2015 og 2016.
Området tilbyder en bred vifte af andre sportsfaciliteter. Tennis og padle tennis baner samt et fuldt udstyret fitnesscenter. Endvidere er der restauranter og supermarked på resortet.
Dette skønne resort ligger kun 10 min. kørsel fra det meget populære indkøbscenter  Zenia Boulevard.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club: Klik her
 
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1701V029
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 132 - 160 m²
Grundareal : 1002 - 2129 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2018
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk, Privat, Valgfri
Kvarter
Indkøbscenter
500 m
Bymidte
7 km
Lufthavn
64 km
Café
700 m
Strand
10 km
Golfbane
700 m
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 11' 5''
Breddegrad : N37° 55' 56.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 539.000 - € 750.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern