Dobbelt villaer med 3 og 4 værelser tæt på Alicante

57 - 80 m² - El Campello

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Dobbelt villaer med 3 og 4 værelser tæt på Alicante
Los Altos de Alicante, Fase 2, er nu klar. Projektet består af 17 dobbelt villaer, med  2 eller 3 soveværelser. Dette nye projekt ligger få minutter fra Busot centrum, med udsigt over Cabeco d’Or dalen og bjergene. Dette område drage fordel af et fremragende klima og en fantastisk ro på grund af områdets placering, mellem havet og bjergene. Samtidig er man tæt på storbyen  Alicante, med alt det den kan tilbyde. Der er gjort meget for at give dette boligområde udseendet og fornemmelsen, som en lille bjerglandsby.
Villaerne
Der er 2 forskellige typer af disse dobbelt villaer, enten med 2 eller 3 soveværelser. Villaerne med 2 soveværelser er bygget i et plan, med et boligareal på 57m2 plus terrasse og en privat have på 80m2. Der er 2 badeværelser, det ene en-suit til master soveværelset, et seperat køkken med bryggers, og en stue med udgang til terrassen og haven. Alle ejendomme har en parkeringsplads.
De villaer der har 3 soveværelser er bygget i 2 plan. Det samlede boligareal er 80m2 plus terrasse og en privat have på 86 – 119m2. Stueetagen består af et soveværelse, et badeværelse, seperat køkken m / bryggers og en stue med udgang til terrasse og privat have. På øverste etage er yderligere 2 soveværelser og et badeværelse. Alle ejendomme har en parkeringsplads.
Området
Los Altos er beliggende i et smukt område omgivet af dale og bjerge, og kun 5 km fra den fantastiske sandstrand i El Campello. Projektet ligger blot et par minuter fra landsbyen Busot, et charmerende lille samfund, der giver dig en smag af det traditionelle, Spanien. Busot har et lille udvalg af butikker, restauranter og barer, hvor du kan finde traditionelle spanske fødevarer fra regionen.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1702S002
Ejendomstype : Anden ejendomstype
Status : Til salg
Boligareal : 57 - 80 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Fælles, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
1 km
Jernbanestation
22 km
Bus-holdeplads
1 km
Lufthavn
34 km
Café
1 km
Strand
5 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : El Campello
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 0' 0''
Breddegrad : N0° 0' 0''
Anden ejendomstype Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 126.000 - € 160.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern