4 værelses villaer omgivet af skøn natur i Aigües Alicante

105 m² - Aigües

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 værelses villaer omgivet af skøn natur i Aigües Alicante
Disse 4 værelses villaer ligger i en lille landsby kaldet Aigües, kun 20 km fra Alicante. Villaerne har en fantastisk udsigt over havet og bjergene. Aigües var fra 1830 kendt som et spa resort, hvor aristokratiet og overklassen kom for at slappe af og nyde forskellige vand behandlinger.
Type A Villaer
Villaerne i projektet kaldet El Paraiso, er bygget på grunde fra 223 til 300m2 med en hyggelig have med frugttræer og en privat swimmingpool. Bolig arealet er på 105m2 i 2 etager, plus terrasser på 64 til 84m2. Der er 2 forskellige layouts i type A villaerne. Den ene er med et åbent køkken med morgenmads bar og den anden er med et seperat køkken. Begge type køkkener kommer fuldt udstyret og inkluderer ovn, keramisk kogeplade og emhætte. I stueetagen er der entré med trappe der fører op til første sal. På samme etage er der også et dobbelt soveværelse med indbyggede garderobe og badeværelse, et gæstetoilet, køkken og en stor lys stue. Der er adgang fra stuen til haven og poolen. På første sal er der et fuldt udstyret badeværelse og to soveværelser med indbyggede skabe og havudsigt. Et af soveværelserne har adgang til en altan, hvor man kan nyde udsigten over havet og bjergene. Nogle af villaerne er udstyret med elektriske rulleskodder, aircondition og automatisk port.
Området
Aigües er en lille landsby beliggende 20 km fra Alicante, i midten af bjergene og kun 10 km fra stranden. Denne unikke beliggenhed gør Aigües det perfekte sted at bo, især for dem, der nyder at tilbringe tiden omgivet af smuk natur. Aigües ligger i Costa Blanca området, 30 minutter fra Benidorm og tæt på steder som El Campello og Villajoyosa. Denne landsby har 1.000 indbyggere og tilbyder et skønt klima med flotte vintre og solrige og varme somre.
Besøg Aigües! Vi er overbeviste om at også du vil falde for det charmerende miljø.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V529
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 105 m²
Grundareal : 223 - 313 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Lufthavn
28 km
Café
800 m
Strand
10 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Aigües
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 38' 16.8''
Breddegrad : N38° 30' 32.7''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 219.900 - € 369.900

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern