4 værelses moderne villa i eftertragtet område i Finestrat

122 - 186 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 værelses moderne villa i eftertragtet område i Finestrat
Denne 4 værelses villa er beliggende i Costal Life boligkomplekset, der består af 23 moderne luksus villaer alle med udsigt over Benidorm og Middelhavet. Alle villaerne er bygget på en 400m2 byggegrund og alle har privat have og swimmingpool. Komplekset er beliggende i det rolige, natur skønne Finestrat, tæt på stranden. Villaerne er bygget i 2 plan i en moderne, åben stil.
Villa View
Villa View er en 4 værelses villa bygget i to planer, der har et boligareal på 122m2 plus terrasse. Der er mulighed for at tilføje en kælder til huset og få ekstra 63m2. Layoutet er den samme for alle villaerne. Hoveddøren åbner op til en rummelig hall med 2 dobbelt soveværelser begge med en-suit badeværelse og indbyggede skabe. Det store master soveværelse har privat udgang til egen terrasse. I forhallen vil du møde den moderne trappe, der fører ned til stueetagen. Det 40m2 store køkken / spisestue og stue ligger i stueetagen, hvor der desuden er et soveværelse med plads til dobbeltseng samt et badeværelse. Køkken og opholdsstuen har store glas skydedøre, der fører ud til en terrasse og en 32m2 privat swimmingpool. Fronterne på køkken lågerne er lavet af 3D træ melamin og bordpladen er sort marmor. Ejendommen har en hæk omkring grunden, der tilføjer ekstra privatliv. Der er port med intercom ved indkørslen til hver ejendom. Der er plads til 2 biler i indkørslen.
Området
Campana Garden er beliggende i Cala de Finestrat, mellem havet og bjergene. Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa området på Costa Blanca, tæt på nabo byen Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader
Finestrat byder på et hyggeligt miljø, hvor du vil finde venlige betjening, og et bredt udvalg af hoteller, golfbaner og restauranter hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er rolige destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan du tage til Benidorm, som ligger blot 3 km væk. Storbyen Alicante  og Alicante lufthavn er beliggende 40km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V528
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 122 - 186 m²
Grundareal : 394 - 465 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Mere end en, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Jernbanestation
1 km
Lufthavn
45 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 48.3''
Breddegrad : N38° 32' 44.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 339.000 - € 369.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern