4 værelses moderne villa med skyline udsigt over Benidorm

115 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

4 værelses moderne villa med skyline udsigt over Benidorm
Skyline boligkompleks består af 16 moderne villaer alle med udsigt over Benidorm skyline.  Alle villaer er bygget på en 500m2 byggegrund og alle har privat have og swimmingpool. Komplekset er beliggende i det rolige område af Finestrat, tæt på naturen og stranden. Villaerne er bygget i en moderne, et plans, åben stil.
Villaerne
Disse 4 værelses villaer er bygget i ét plan og har et boligareal på 115m2 plus 18 m2 terrasse og en 40m2 stor sol terrasse. Der er desuden mulighed for at tilføje en kælder til huset og få ekstra 108m2. Indretningen er den samme for alle villaerne. Fra entreen har du 3 soveværelser med plads til dobbeltsenge på den ene side og det åbne køkken / spisestue og stue på den anden side. Det 20m2 store master soveværelse har indbyggede skabe med foldedøre og en-suit badeværelse. De 2 andre dobbelt soveværelser har indbyggede skabe med skydedøre. Alle soveværelserne har store vinduer og udsigt til den privat haven. Køkken / opholdsstue har store glas skydedøre, der fører ud til en terrasse og en 31m2 privat swimmingpool. Fronterne af køkken lågerne er lavet af 3D træ melamin og bordpladen er af sort marmor. Ejendommen er omgivet af en hæk, der bidrager til øget privatliv. Der er egen port med intercom ved indkørslen til hver ejendom.
Området
Campana Garden er beliggende i Cala de Finestrat, mellem havet og bjergene. Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa region på Costa Blanca, tæt på Benidorm.
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur kan let overstiger 20 grader.
Finestrat byder på et storslået miljø, hvor du vil finde venlige betjening, gode hoteller, golfbaner og restauranter hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er rolige destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så tag til Benidorm, som er beliggende blot 3 kilometer væk. Storbyen  Alicante og Alicante lufthavn ligger 40km syd for Finestrat.
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V525
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 115 m²
Grundareal : 476 - 516 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2016
Overtagelse fra : Efter aftale
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Jernbanestation
1 km
Lufthavn
5 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8''
Breddegrad : N38° 32' 51.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 335.000 - € 389.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern