fbpx

3 og 4 værelses strandnære lejligheder i Javea

72 - 86 m² - Javea

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne 3 og 4 værelses lejligheder tæt på stranden i Javea
Arenal Dream er et nyt boligprojekt bestående af 3 og 4 værelses lejligheder, tæt på stranden i Javea. Der er i alt 47 enheder i dette dejlige nye projekt. Alle lejlighederne er bygget udelukkende med brug af materialer af høj kvalitet. De kommunale områder består af en swimming pool og smukke haver, hvilket skaber et dejligt miljø, hvor du kan slappe af i komfort.
Lejlighederne
Lejlighederne med 2 soveværelser har et beboelsesområde på 72m2 plus en terrasse på 17m2, og de enheder der har 3 soveværelser er på 86m2 plus 18m2 terrasse. Designet af ??disse lejligheder er mere eller mindre det samme. Det åbne moderne køkken er forbundet med spise- og opholdsstue. Stuen har store terrassedøre, der når de åbnes, integrerer terrassen som en del af stuen. Alle lejlighederne har 2 badeværelser, og i boligerne med 3 soveværelser har det store master soveværelse en-suit badeværelse. Lejlighederne i stueetagen har private haver både foran og bagved . Hver ejendom har en underjordisk parkeringsplads. Desuden har alle lejlighederne i Arenal Dream som standard centralt klimaanlæg, køkken med ovn, vitro keramisk kogeplade og emhætte samt akustiske insulation. Dette skønne nye projekt, er beliggende i området El Arenal, kun 300 m fra stranden El Arenal. På grund af Arenal Dream’s fantastisk beliggenhed, i nærheden af banker, supermarkeder, restauranter og caféer, behøver du ikke bil.
Området
Javea, også kendt som Costa Blancas perle, er et populært turistmål på den nordlige kyst af provinsen Alicante. Javea er beliggende mellem bugterne San Antonio og Cabo de la Nao ved foden af Montgo Massif (en beskyttet naturpark) Områdets strande og bugter tilbyder krystalklart vand, der er ideelt for vandsport såsom sejlads og dykning hele året rundt. Den geografiske placering af Javea giver godt vejr året rundt med en gennemsnitlig årlig temperatur på 20 ° C. Hvis du rejser lidt længere mod nord, vil du finde Denia og længere mod syd har du Calpe. Begge smukke kystområder der er et besøg værd.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602A523
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 72 - 86 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 1. Kvartal 2018
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles
Aircondition
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
1 km
Lufthavn
110 km
Café
800 m
Strand
300 m
Golfbane
7 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Javea
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 11' 20.4''
Breddegrad : N38° 46' 8.8''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 239.000 - € 313.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern