fbpx

Attraktiv 4 og 5 værelses designer villaer i Finestrat

142 - 157 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Attraktive 4 og 5 værelses designer villaer i Finestrat
Dette eksklusive projekt består af blot 5 individuelle 4 eller 5 værelses designer villaer. Disse villaer er beliggende i det rolige og hyggelige område; Finestrat, tæt på naturen og stranden. Alle 5 villaer er bygget på grunde fra 455 til 615m2 og de har alle en privat swimmingpool. Villaerne er bygget i et moderne åben plan design, med store vinduer der bringer masser af  lys ind i boligen.
Villaerne
Der er enten 3 eller 4 soveværelser og 2 badeværelser i disse villaer, som alle er bygget i 2 plan. Designet i stueplan er for villaerne mere eller mindre det samme; et stort moderne åbent køkken / spisestue og stue på 47m2. Herfra er der adgang til 2 forskellige terrasser og en 27m2 privat swimmingpool. I stuen er der en elegant trappe der fører op til første sal. Beliggende i stueetagen er 2 af soveværelserne og 1 af ??badeværelserne. Afhængigt af det samlede antal soveværelser er der enten et eller to på første sal. I de villaer der har 3 soveværelser er der et 18m2 stort soveværelse på øverste etage. Dette imponerende soveværelse har en-suit badeværelse og et påklædningsværelse på 7m2. Alle villaer har også 2 terrasser på denne etage samt adgang via en udvendig trappe til et solarium. Det moderne åbne design giver mulighed for at stå på første sal og kigge ned i køkken / alrum. En smuk designet villa med masser af plads til at leve både indendørs og udenfor.
Området
Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa regionen på  Costa Blanca, tæt på nabobyen Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og en gennemsnitlige temperatur på 20 grader.
Finestrat byder på et hyggeligt miljø, hvor du vil finde venlig betjening, dejlige hoteller, golfbaner og restauranter, hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er rolige destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så tag til Benidorm, der ligger kun 3 km væk. Storbyen  Alicante  og Alicante lufthavn ligger blot 40km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V522
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 142 - 157 m²
Grundareal : 455 - 614 m²
Soveværelser : 3 - 4
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition
Pejs/brændeovn
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
5 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
2 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8''
Breddegrad : N38° 32' 51.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3 - 4

€ 485.000 - € 569.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern