fbpx

Eksklusive 4 og 5 værelses villaer i Finestrat tæt på bjergene

150 - 237 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Eksklusive 4 og 5 værelses villaer i Finestrat tæt på bjergene
Dette eksklusive projekt består af seks individuelle villaer. Shiera Villas er karakteriseret af deres mange raffinerede detaljer og brug af kvalitetsmaterialer. Villaerne har en fantastisk indretning som er kombineret med komplet udendørs opholdsarealer. Shiera Villas er beliggende i hjertet af det smukke  Costa Blanca, beliggende mellem Middelhavet og Sierra Cortina bjergene. Finestrat er et eksklusivt område, tæt på Benidorm. I Finestrat finder man en særlig charme der kombinere en ferie atmosfære med service af høj kvalitet,  med en følelse af ro og fred. Dette takket være bjergene, der omgiver husene.
Villaerne
Disse eksklusive 4 og 5  værelses villaer er bygget i 2 plan. Stueetagen består af en rummelig stue / spisestue der er forbundet med et fuldt udstyret køkken med en koge ø / morgenmads bar. I villaerne med 5 værelser er der i stueetagen et soveværelse med plads til en dobbeltseng og med et en-suit badeværelse. Alle villaerne har desuden et gæstetoilet i stueetagen. Den rummelige spisestue er forbundet med en af husets terrasser og swimmingpoolen, med en glas skydedør. På første sal er villaens resterende soveværelser alle med plads til en dobbeltseng, og alle med udgang til en terrasse. Det store master soveværelse har desuden en-suit badeværelse.
Området
Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa regionen på Costa Blanca, tæt på nabo byen Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger 20 grader.
Finestrat byder på et storslået miljø. Her finder man høj service, hoteller, golfbaner, og restauranter hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er fredfyldte destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende ferie resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og eller et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan du tage til Benidorm, som ligger kun 3 km fra Finestrat.  Alicante  by og Alicante lufthavn er beliggende ca 30 km syd for Finestrat.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V502
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 150 - 237 m²
Grundareal : 565 - 696 m²
Soveværelser : 3 - 4
Badeværelser : 2 - 3
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
900 m
Bymidte
4 km
Jernbanestation
880 m
Bus-holdeplads
5 km
Lufthavn
45 km
Café
480 m
Strand
3 km
Golfbane
550 m
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8''
Breddegrad : N38° 32' 51.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3 - 4

€ 595.000 - € 815.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern