Lejligheder med privat have og havudsigt i Villajoyosa

101 m² - Villajoyosa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Lejligheder med privat have og havudsigt i Villajoyosa
Disse lejligheder i stueetagen på La Vila Paradis, i Villajoyosa, har en privat have og direkte adgang til den smukke Playa Paraiso strand. Villajoyosa er beliggende kun 20 minuters kørsel fra Alicante centrum og 30 minuter fra Alicante lufthavn.
Dette nye La Vila Paradis lejligheds kompleks, med deres fantastiske beliggenhed ved stranden er blevet bygget med brug af kvalitets materialer. Dette smukke kompleks tilbyder sine beboere et bredt udvalg af fælles faciliteter, herunder swimmingpools, privat parkering og smukke haver.
Lejlighederne
Disse 3 værelses lejligheder har en smuk udsigt ud over havet, og stueetage enhederne har desuden fordelen af en privat have. Alle lejlighederne har et fuldt udstyret moderne køkken, bryggers og air condition. Der er i alle soveværelserne indbyggede skabe og master soveværelset har en-suit badeværelse. Det åbne køkken / spisestue og stuen med de store terrasse vinduer, giver en fantastisk følelse af plads og lys. Der er udgang til terrassen fra både stuen og soveværelset.
Området
Villajoyosa er beliggende på Costa Blanca nord.Det er en traditionel fiskerby, meget beundret af turister. Havnen og strandpromenaden har en særlig charme, og de farvestrålende facader på husene er et helt specielt syn.
Villajoyosa har en masse små strande, men den største er Playa Paraiso stranden, med en længde på 1.060 meter. Det er denne strand, man kan findes ved foden af La Vila Paradis lejlighederne. El Paraiso stranden er blevet belønnet med det Blå Flag og har ramper til kørestole. Inden for gåafstand fra denne fantastiske strand, findes der yderligere 4 strande.
Andre byer i området der er et besøge værd er Altea,Calpe, Alicante og El Campello. Tag med toget fra Villajoyosa mod syd til byerne Campello og Alicante eller kør nord på mod Altea eller Calpe.
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602A505
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 101 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Børne
Have
Havetype : Privat
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Fælles
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
1 km
Lufthavn
40 km
Café
750 m
Strand
100 m
Golfbane
15 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Villajoyosa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 44' 44.6''
Breddegrad : N38° 29' 53.6''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 318.000 - € 419.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern