fbpx

Alegria Village moderne luksus villaer i Finestrat Benidorm

83 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Alegria Village moderne luksus villaer i Finestrat Benidorm
Alegria Village Benidorm er et nyt luksus projekt, der bygges i Finestrat. Disse moderne villaer er bygget på en 13.200m2 stor naturgrund og projektet består af 40 luksus bungalows og 12 uafhængige moderne villaer, der er beliggende på deres egne 350 – 450m2 plot, med privat swimmingpool.
Villaerne
Dette nye luksus projekt har en masse at byde på. Alle villaer er omgivet af naturligt græs og palmer, og alle har adgang til et stort fællesareal. Fællesområdet er på over 5.000 m2, med 2 pools; den ene med jacuzzi, havudsigt og en poolbar, den anden er en børnepool. Der er også et udendørs fitnessområde, en sauna, brusere, toiletter, og en legepark med gynger.
Disse villaer har et bebygget areal på 182m2, alle udstyret med den nyeste teknologi, og bygget med brug af materialer af høj kvalitet. Alle boligerne har  3 soveværelser og 2 badeværelser. Badeværelserne har alle gulvvarme, moderne sanitetsartikler og bruser skærme. Det  moderne åbne køkken er fuldt udstyret og forbundet med en rummelig stue, med panoramaudsigt og vinduer udstyret med elektriske persienner. Fra stuen er der udgang til en 22m2 stor terrasse og privat have. Der er desuden en fantastisk sol tagterrasse på 76m2. Villaerne er forberedte til installation af aircondition og har installation af solpaneler til opvarmning af vand. Hver villa har sin egen private parkeringsplads.
Området
Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa området på Costa Blanca nord, tæt på nabo byen Benidorm og omkring 40 km nord fra byen Alicante og dens internationale lufthavn.
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit af næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader. Click to read more about the Benidorm area
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V516
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 83 m²
Grundareal : 350 - 450 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Privat
Swimming Pool : Børne
Have
Havetype : Fælles, Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Gade/vej, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
45 km
Café
2 km
Strand
3 km
Golfbane
3 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8''
Breddegrad : N38° 32' 51.8''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 255.000 - € 279.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern