Fritliggende moderne 3 værelses villaer, i eftertragtede Finestrat Hills

91 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Fritliggende moderne 3 værelses villaer, i eftertragtede Finestrat Hills
Finestrat Hills er et nyt boligprojekt med fritliggende moderne 4 og 5 værelses villaer. Der bliver i alt bygget 40 villaer i dette eksklusive private område. Et af de vigtigste aspekter af dette fantastiske projekt, er  panoramaudsigten over Middelhavet og af Benidorm skyline.

Type A villaer
Type A villaerne er bygget på grunde der spænder fra 442 til 497m2. De har alle et bebygget areal på 91.5m2 plus terrasse og tagterrasse på 250 til 291m2. De store haver og private swimming pools der måler 7 x 3 meter er blot nogle af funktionerne i disse fantastiske villaer. Type A villaerne har 3 dobbeltværelser og 2 badeværelser. Master soveværelset har en-suit badeværelse og alle soveværelserne har indbyggede garderobeskabe. Køkkenet, spisestue og stue er alle i et  32m2 åben plan rum, hvorfra der er direkte adgang til en imponerende terrasse. På taget af villaerne er en 76m2 sol terasse, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt over havet og byen Benidorm. Alle værelser undtagen badeværelserne har tv og telefon-forbindelse, og air condition. Grunden er fuldt færdig med pool og udendørs bruser, grill og have med træer.
Området
Landsbyen Finestrat og bade feriestedet Cala Finestrat er begge beliggende i Marina Baixa området på Costa Blanca. Tæt på nabobyen Benidorm og omkring 40 km fra  Alicante og dens internationale lufthavn
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger 20 grader.
Finestrat Hills Villaerne er beliggende i Finestrat, tæt på Benidorm, der betragtes som centrum for underholdning på det nordlige Costa Blanca. Benidorm er også berømt for sine smukke strande og det milde og solrige klima. Click to read more about the Benidorm área
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V517
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 91 m²
Grundareal : 442 - 497 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
45 km
Café
2 km
Strand
3 km
Golfbane
3 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8.1''
Breddegrad : N38° 32' 59.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 295.000 - € 320.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern