fbpx

3 Værelses lejlighed i ægte middelhavs stil med havudsigt i Cumbre del Sol

93 m² - Benitachell

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

 3 Værelses lejlighed i ægte middelhavs still med havudsigt i Cumbre del Sol
Disse charmerende 3 værelses lejligheder, der er bygget i en typisk middelhavsstil, har en fantastisk havudsigt. Miramar de Montecala lejlighederne er fuldt udstyret og klar til indflyttning. Dette område er ideelt til alle der gerne vil nyde en rigtig familieferie. Lejlighederne er beliggende inden for Cumbre del Sol komplekset, i Benitachell, tæt på Javea og Moraira, på Costa Blanca Nord.
Lejlighederne
Disse lejligheder er bygget i typisk rustik middelhavsstil, med 2 soveværelser og 1 badeværelse. Lejlighederne har et åbent køkken der er forbundet med  spisestue / opholdsstue. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, ovn, komfur og emhætte. De 2 dobbelt soveværelser har indbyggede skabe med skydedøre. Fra stuen, er der terrassedøre der giver adgang til en rummelig terrasse. Lejlighederne har adgang til alle fællesområderne, herunder to store swimmingpools med store fælles terrasser, legeplads og social klub, anlagte grønne områder, fælles parkering mv
Området
Miramar de Montecala lejlighedene i Cumbre del Sol, har komplette fællesarealer som familier kan nyde hele året. Der er ekstra parkeringspladser til gæster, og der er adgang til en vandresti, der vil føre dig direkte til Cala Moraig stranden.
Cumbre del Sol har alle de faciliteter, der er nødvendige for at nyde ferien. Indenfor Cumbre del Sol området findes et supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, tennisbaner, vandrestier osv.
Benitachell er den nærmeste landsby til Miramar de Montecala lejlighederne. Benitachell er en charmerende spansk landsby beliggende imellem Teulada og Javea som er blevet meget populære som et sted at bo hele året rundt for mange udlændinge.
Flere urbanisationer omgiver den gamle bydel, hvoraf den største er Cumbre del Sol.  Der er mange andre steder i området, der er et besøg værd, her i blandt den maleriske by Denia, og kyst byerne Javea, Moraira and Calpe.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602A514
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 93 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2
Badeværelser : 1
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Åben, Gade/vej, Fælles
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
4 km
Lufthavn
90 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
5 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benitachell
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 9' 24.7''
Breddegrad : N38° 42' 9.7''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2

€ 191.326 - € 198.728

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern