Designer villaer med havudsigt i Cumbre del Sol

135 m² - Benitachell

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Lirios design villaer med havudsigt i Cumbre del Sol på Costa Blanca nord
Lirios Design, er et design projekt af moderne fritliggende villaer. Disse villaer har en fantastisk beliggenhed i Cumbre del Sol området, som ligger i Benitachell, mellem Javea og Moraira, på den nordlige Costa Blanca. Der er 3 forskellige design modeller at vælge imellem i  Lirios design projetektet: Mikonos, Santorini og Samos. De forskellige modeller kan tilpasses efter kundens ønske, så det passer til deres livsstil og personlige smag.
Villaen model Mikonos
Villaen model Mikones har et samlet bebygget areal på 358 m2, og er beliggende på en syd-øst vendt grund på 740 m2. Alle villaerne har en fantastisk havudsigt. Villaerne er fordelt på to etager. Fra den overdækkede parkering foran villaen, er der direkte adgang til villaens hovedør. Stueetagen består af 3 dobbelt soveværelser og 2 badeværelser. Det store master soveværelse har en-suit badeværelse og indbyggede skabe. Det åbne moderne køkken er forbundet til en rummelig stue med masser af naturlig lys. De stor terrassedøre i stuen kan skydes ind i vægen, og åbne op til en imponerende 77 m2  terrasse med en smuk infinity swimmingpool. I kælderen, der er på 80m2, er der blevet klargjort med vand og elektricitet, så denne etage er klar til at blive forvandlet til yderligere soveværelser, motionsrum, gæstelejlighed, etc.
Området
Cumbre del Sol er en prestigefyldt boligområde med en masse at byde på: indkøbscenter, supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter. Sports område med tennis og padle, og over 3 millioner kvadratmeter af grønne zoner med mange vandrestier.
Benitachell er den nærmeste landsby til Mikonos design villaerne. Benitachell er en charmerende spansk landsby beliggende mellem Teulada og Javea og er blevet meget populære for mange udlændinge som et sted at bo hele året rund.
Flere urbanisationer omgiver den gamle bydel, hvoraf den største er Cumbre del Sol. I området er der flere steder det kan anbefales at besøge f.eks den maleriske by Denia, kyst byerne Javea, Moraira and Calpe.
 

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V512
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 135 m²
Grundareal : 740 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat
Aircondition
Pejs/brændeovn
Parkering
Parkeringstype : Garage, Overdækket, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
4 km
Lufthavn
90 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
5 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benitachell
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 9' 45.5''
Breddegrad : N38° 43' 8.7''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 724.000 - € 1.090.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern