Finestrat Hills. Moderne 3 værelses villaer på egen grund.

123 m² - Beidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Finestrat Hills. Moderne 3 værelses villaer på egen grund.
Finestrat Hills er et nyt boligprojekt med moderne 3 og 4 værelses villaer på egen grund. Der bliver ialt bygget 40 villaer i dette eksklusive privat sikrede område. Et af de vigtigste aspekter af dette fantastiske projekt, er panoramaudsigten over Middelhavet og Benidorm skyline
Type C villaerne
Type C villaerne er bygget på grunde, der spænder fra 265 til 395m2. Der er 11 type C villaer, alle med et bebygget areal på 123m2 plus terrasse og tagterrasse på 169m2. De store haver og de private swimming pools der måler 7 x 3 meter er blot nogle af funktionerne i disse fantastiske villaer. Type C villaerne er bygget i to plan. Stueetagen består af et soveværelse og 1 badeværelse. Det rummelige soveværelse har indbyggede garderobeskabe. Køkkenet, spisestuen og stuen er alle i et 32m2 åbent rum, hvorfra der er direkte adgang til en imponerende terrasse. På første sal er der 2 store dobbeltværelser, begge med en-suit badeværelse og indbyggede garderobeskabe. Der er adgang til en privat terrasse, fra det store master soveværelse. Fra dette plan er der også udgang til en 40m2 stor sol terasse hvor man kan nyde den fantastiske udsigt over havet og byen Benidorm. Alle værelser undtagen badeværelserne har tv, telefon-forbindelse, og air condition. Grunden er lavet fuldt færdig med pool og udendørs bruser, grill og have med træer.
Området
Landsbyen Finestrat og strand området Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa området på Costa Blanca, tæt på nabo byen Benidorm og omkring 40 km fra Alicante og dens internationale lufthavn.
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader.
Finestrat Hills Villaerne er beliggende i Finestrat, tæt på Benidorm, der betragtes som centrum for underholdning på det nordlige Costa Blanca. Benidorm er også berømt for sine smukke strande og det milde og solrige klima. Click to read more about the Benidorm área

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V518
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 123 m²
Grundareal : 265 - 395 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
45 km
Café
2 km
Strand
3 km
Golfbane
3 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Beidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8.1''
Breddegrad : N38° 32' 59.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 330.000 - € 355.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern