fbpx

Tre værelses lejligheder i Middelhavs stil i Cumbre del Sol

90 m² - Benitachell

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Tre værelses lejligheder i Middelhavs stil i Cumbre del Sol
Jardines de Montecala komplekset, beliggende i Cumbre del Sol, består af lejligheder beliggende i dobbelthuse i middelhavs stil. De lavt byggede flerfamilies huse har kun to plan. Lejlighederne i stueetagen har terrasser og private haver, og lejlighederne i øverste niveau har en terrasse med grill. Et projekt  beliggende i det berømte Cumbre del Sol kompleks, i Benitachell, tæt ved Javea og Moraira på Costa Blanca Nord.
Lejlighederne
Disse lejligheder er bygget i en typisk rustik middelhavsstil, med 2 soveværelser og et valg af enten 1 eller 2 badeværelser. Lejlighederne har forskellige layout, afhængigt af størrelsen af lejligheden og antallet af badeværelser. Nogle har åben plan køkken og andre har et seperat køkken, men alle køkkener er fuldt udstyret med køleskab, ovn, komfur og emhætte. Kunden kan vælge mellem 3 forskellige indvendige finish og stilarter: Moderne, Classic eller Rustik. Alle soveværelser har indbyggede garderobeskabe med skydedøre. Fra stuen er der udgang til en terrasse, og i stueetagen til en privat have. Lejlighederne har adgang til alle fælles områder der med mange tilbud, herunder to store swimmingpools med rummelige terrasser, legeplads og social klub, smukt anlagte have områder, fælles parkering mv
Området
Jardines de Montecala lejlighederne i Cumbre del Sol, har komplette fællesarealer for familier der vil nyde dem hele året. Parkeringspladserne til gæster, har adgang til en vandresti, der vil føre dig direkte til Cala Moraig stranden.
Cumbre del Sol har alle de faciliteter, der er nødvendige for at nyde en dejlig ferie. Indenfor det sikre område, er der supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, tennisbaner, vandrestier osv.
Benitachell er den nærmeste landsby til Jardines de Montecala. Benitachell er en charmerende spansk landsby mellem Teulada og Javea der er blevet meget populære som et sted at bo hele året rundt for mange udlændinge.
Flere urbanisationer omgiver den gamle bydel, hvoraf de største er Cumbre del Sol. Anbefalede steder at besøge omfatter den maleriske by Denia, og strand byerne Javea, Moraira and Calpe.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602A513
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 90 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2
Badeværelser : 1 - 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles, Privat
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Gade/vej, Fælles
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
4 km
Lufthavn
90 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
5 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benitachell
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 9' 24.7''
Breddegrad : N38° 42' 9.7''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2

€ 152.461 - € 182.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern