Finestrat Hills moderne 5 værelses villaer

189 m² - Benidorm

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Finestrat Hills moderne fritliggende 5 værelses villaer
Finestrat Hills er et nyt boligprojekt med fritliggende moderne 4 og 5 værelse villaer på egen grund. Der bliver bygget i alt 40 villaer i dette eksklusive private og sikrede område. Et af de vigtigste aspekter af denne fantastiske udvikling, er  panoramaudsigten over Middelhavet og af Benidorm skyline.
Type B villaerne
Type B villaerne er bygget på grunde, der spænder fra 394 til 573m2. Der er 18 type B-villaer, alle med et bebygget areal på 189m2 plus terrasse og tagterrasse på 357m2. De store haver med private swimming pools der måler 8 x 4 meter er blot nogle af funktionerne i disse fantastiske villaer. Type B villaer er bygget i 3 plan. Stueetagen består af 2 soveværelser og 2 badeværelser. Master soveværelset har en-suit badeværelse og alle soveværelser har indbyggede garderobeskabe. Køkkenet, spisestuen og stuen er alle i et 35m2 åbent plan rum, hvorfra der er direkte adgang til en imponerende terrasse. På 1 sal er et andet stort dobbelt soverværelse med en-suit badeværelse og indbyggede garderobeskabe. Fra soveværelset er der udgang til en 35m2 sol terasse, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt over havet og byen Benidorm. Type B villaer har også en fuld kælder med et soveværelse, et badeværelse, bryggers og en 32m2 stor stue / hjemme biograf / fitness rum. Alle værelser undtagen badeværelserne har tv telefon-forbindelse, og air condition. Grunden er fuldt færdig med pool og udendørs bruser, grill og have med træer.
Området
Landsbyen Finestrat og strand feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa området på Costa Blanca. Tæt på nabobyen Benidorm og omkring 40 km fra byen Alicante og dens internationale lufthavn.
Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på næsten 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader.
Finestrat Hills Villaerne er beliggende i Finestrat tæt på Benidorm, hvilket betragtes som centrum for underholdning på det nordlige Costa Blanca. Benidorm er også berømt for sine smukke strande og det milde og solrige klima. Click to read more about the Benidorm area

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602V519
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 189 m²
Grundareal : 394 - 573 m²
Soveværelser : 4
Badeværelser : 4
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Åben, Privat
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
3 km
Lufthavn
45 km
Café
2 km
Strand
3 km
Golfbane
3 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benidorm
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 48' 8.1''
Breddegrad : N38° 32' 59.1''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 4

€ 380.000 - € 439.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern