Moderne luksus lejligheder i Cumbre del Sol

101 - 130 m² - Benitachell

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne luksus lejligheder i Cumbre del Sol
Disse luksus lejligheder er beliggende i Cumbre del Sol området i den nordlige del af Costa Blanca mellem Javea og Moraira.
Der er i alt 30 lejligheder i dette moderne og elegante kompleks. I “Blue Infinity” projektet kan du vælge mellem to forskellige typer af lejligheder. 3 soveværelser og 2 badeværelser eller 2 soveværelser med 2 badeværelser.
Lejlighederne
Blue Infinity lejlighederne skiller sig ud med deres elegante design. Den “mindste” af lejlighedstyperne har over 100 m2 med en terrasse på 47 m2. Disse lejligheder er perfekte til helårsbrug, eller for blot at nyde ferien. Dette takket være den praktiske  indretning. Lejlighederne har luksuriøst inventar med gulvvarme, klimaanlæg, home automation, vægbeklædning med træplader eller porcelæn klinker og trægulve på terrasserne.
For at fuldende The-Blue Infinity er der rummelige fællesarealer, som giver dig mulighed for at nyde den rektangulære udendørs infinity-pool med en stor fælles terrasse i sommermånederne. Indendørs finder du et wellness-område, udstyret med opvarmet pool, jacuzzi fitnessrum og sauna, der kan nydes hele året rundt.
Cumbre del Sol er et prestigefyldt og godt forbundet boligområde, som byder på en masse faciliteter; indkøbscenter, supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter. Sportsområde med tennis- og padelbaner, og over 3.000.000-kvadratmeter af grønne zoner med mange vandrestier.
Området
Benitachell er den nærmeste by til Blue Infinity komplekset. Benitachell er en charmerende spansk landsby mellem Teulada og Javea, som er blevet meget populære at bo i hele året rundt for mange udlændinge.
Flere urbanisationer omgiver den gamle bydel, hvoraf den største er Cumbre del Sol. Anbefalede steder at besøge omfatter den maleriske by Denia, samt strandbyerne Javea, Moraira og Calpe.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1602A507
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 101 - 130 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 0
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2017
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Indendørs
Swimming Pool : Opvarmet
Jacuzzi
Have
Havetype : Fælles
Aircondition
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Garage, Overdækket
Fitness
Depotrum
Kvarter
Indkøbscenter
1 km
Bymidte
4 km
Lufthavn
90 km
Café
1 km
Strand
3 km
Golfbane
5 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Nord
Ved : Benitachell
Etagenr. : 0
Længdegrad : E0° 9' 39.2''
Breddegrad : N38° 43' 3.9''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 513.000 - € 641.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern