fbpx

Byggegrunde til salg på PGA Catalunya

0 m² - Girona

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Byggegrunde til salg på PGA Catalunya
Når man køber en byggegrund på PGA Catalunya Resort, kan man vælge enten at bygge ens eget projekt i henhold til det arkitektoniske koncept på resortet, eller lade det erfarne Resort team tage sig af opførelsen af drømmevillaen. Et udvalg af arkitekter vil rådgive om det bedste design og yde støtte gennem hele processen. De mange potentielle design projekter er udført af internationalt anerkendte arkitekter.
Omgivet af imponerende landskaber, finder man disse fire boligområder, som byder på en bred vifte af grunde til salg på PGA Catalunya Resort:
La Balca Grunde
Denne nye udstykning rummer 14 store villaparceller fra 1.300 m2. Grundene har en spektakulær udsigt over Tour Course, over 15. hul med søen og granskoven. Der er to typer grunde at vælge imellem. De første fire udbudte parceller giver mulighed for at bygge villaer på 419 m2 lige ned til søen og med en fantastisk udsigt. Længere inde i La Balca området, er der yderligere ti grunde, hvor man kan bygge ejendomme på op til 300 m2, eventuelt med infinity pools så man kan nyde den flotte udsigt over 15. hul.
Priser fra 395.000 ?
La Vinya Grunde
Lige ved siden af ??Tour Course finder man La Vinya grundene. 22 parceller, som hver kan rumme en villa på op til 400 m2, udgør dette eksklusive kvarter med den mest spektakulære beliggenhed på Resortet. Kvarteret ligger på en stille vej tæt på driving rangen og blot en hurtig gåtur til klubhuset. Resortets største grunde på mere end 2.000 m2, til villaer på op til 400 m2, ligger i La Vinya, lige ved siden af ??fairwayen på 8. og 9. hul på Tour Course.
Priser fra 620,000 ?
La Selva Grunde
La Selva kvarteret, ligger ved siden af ??Stadium Course. Disse 25 byggegrunde fra 1000 m2 er ideelle til designvillaer. Grundene i første linje er i stand til at rumme villaer på op til 250 m2 og byder på en utrolig udsigt til den berømte Stadium Course og bjergene.
Priser fra 695.000 ?
La Pineda Grunde
La Pineda, den nyeste del af resortet, byder på ni store parceller, der varierer i størrelsen fra 1000 til 1400 m2, hvor du kan bygge din egen villa på op til 300 m2. Grundene er placeret tæt på 7. hul på Stadium Course, i et roligt område med frodig vegetation og blot få meter fra klubhuset.
Priser fra 430.000 ?
PGA Catalunya Resort
På PGA Catalunya kan du nyde en livskvalitet, som kun et ekstraordinært resort kan tilbyde; du kan forbedre dit handicap under den blide morgensol, derefter slappe af i den elegante atmosfære i klubhuset, træne eller slappe af med faciliteterne i den eksklusive Residents Club, og som en perfekt afslutning nyde middag på en af ??de mange Michelin belønnede restauranter i området. Med Pyrenæernes bjergtoppe som baggrund og duften af fyrreskove, byder PGA Catalunya Resort på en unik kombination af sport, velvære og fritid.
Resortet er let at komme til fra lufthavnene i Girona, Barcelona og Perpignan. Costa Brava, med nogle af de bedste strande ved Middelhavet, ligger kun 20 minutter væk, mens den historiske by Girona ligger kun 10 minutter herfra. Bymidten i Girona oser af Middelhavs-charme og byder på fremragende shopping og restauranter i verdensklasse.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1601P108
Ejendomstype : Plot
Status : Til salg
Boligareal : 0 m²
Grundareal : 1094 - 3301 m²
Soveværelser : 0
Badeværelser : 0
Byggeår : 0
Kvarter
Indkøbscenter
4 km
Bymidte
18 km
Lufthavn
6 km
Café
400 m
Strand
23 km
Golfbane
400 m
Adressekort
Kyst : Costa Brava
Ved : Girona
Etagenr. : 0
Længdegrad : E2° 45' 48.9''
Breddegrad : N41° 51' 26.6''
Plot Til salg
  • Soveværelser : 0

€ 395.000 - € 1.550.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern