fbpx

La Balca rækkehuse i PGA Catalunya

280 m² - Girona

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

La Balca rækkehuse i PGA Catalunya
Beliggende i La Balca området, ved 15. hul på Tour Course, finder man disse otte nye boliger, opdelt i to grupper af fire. Fordelt over to niveauer med tre soveværelser og en kælder, er disse moderne 280 m2 rækkehuse omgivet af grønne områder og har deres egen fælles swimmingpool.
Layoutet af boligerne i V-form omkring det fælles område, sammen med udformningen af terrasserne, gør alle boligerne meget private, samtidig med at man kan nyde en storslået udsigt over golfbanen. Det samlede indtryk leverer den unikke stil, som PGA Catalunya er kendt for.
Alle otte enheder er fordelt på samme måde: stue, køkken, tre soveværelser på øverste etage, det ene med sit eget påklædningsværelse og badeværelse, derudover endnu et badeværelse på første sal, og et gæstebadeværelse i stueetagen. Til hver bolig hører 2 private parkeringspladser og en 90m2 kælder med naturligt lys og som kan anvendes på mange måder, afhængigt af ejerens livsstil og ønsker: lige fra spillehal, til motionscenter eller vinkælder.
Både master soveværelset og et af de andre værelser har egen balkon. Et stort atrium på kælder niveau giver elegance og personlighed til hjemmet og er en kilde til ekstra ventilation og naturligt lys i alle rum. I stueetagen vender det store åbne køkken og stue ud mod en stor veranda med grill areal. Denne terrasse falder i et med landskabet i fællesarealet og giver rig mulighed for at nyde udsigten til golfbanen.
PGA Catalunya Resort
På PGA Catalunya kan du nyde en livskvalitet, som kun et ekstraordinært resort kan tilbyde; du kan forbedre dit handicap under den blide morgensol, derefter slappe af i den elegante atmosfære i klubhuset, træne eller slappe af med faciliteterne i den eksklusive Residents Club, og som en perfekt afslutning nyde middag på en af ??de mange Michelin belønnede restauranter i området. Med Pyrenæernes bjergtoppe som baggrund og duften af fyrreskove, byder PGA Catalunya Resort på en unik kombination af sport, velvære og fritid.
Resortet er let at komme til fra lufthavnene i Girona, Barcelona og Perpignan. Costa Brava, med nogle af de bedste strande ved Middelhavet, ligger kun 20 minutter væk, mens den historiske by Girona ligger kun 10 minutter herfra. Bymidten i Girona oser af Middelhavs-charme og byder på fremragende shopping og restauranter i verdensklasse.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1601T105
Ejendomstype : Town House
Status : Til salg
Boligareal : 280 m²
Grundareal : 247 - 263 m²
Soveværelser : 3
Badeværelser : 3
Byggeår : 2016
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles
Aircondition
Parkering
Parkeringstype : Privat
Fitness
Kvarter
Indkøbscenter
4 km
Bymidte
18 km
Lufthavn
5 km
Café
400 m
Strand
23 km
Golfbane
400 m
Adressekort
Kyst : Costa Brava
Ved : Girona
Etagenr. : 0
Længdegrad : E2° 46' 25''
Breddegrad : N41° 51' 41.4''
Town House Til salg
  • Soveværelser : 3

€ 710.000 - € 745.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern