fbpx

Moderne villaer Olivar de la Roda i Los Alcazares

67 m² - Roda

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Moderne villaer Olivar de la Roda i Los Alcazares
Omgivelserne
Beliggende i udkanten af ??Los Alcazares finder man Olivar de la Roda. Los Alcazares har en imponerende kystlinje med over 7 kilometer sandstrande, som giver direkte adgang til de lune og lavvandede farvande i Mar Menor. Her har du mulighed for at nyde de fantastiske vandsportsfaciliteter. Parallelt med disse strande og langs hele byen er den lange strandpromenade, som er perfekt til vandre- og cykelture.
Projektet
Dette projekt består af 25 moderne boliger med forskellige layouts. Grundene varierer i størrelse fra 120 m2 til 252 m2. Disse moderne ejendomme i et plan inkorporerer materialer af højeste kvalitet såvel som store skydedøre i stuen. Boligerne er omhyggeligt designet til at drage fuld fordel af sollyset inde i ejendommen.
Villaer
Disse flotte villaer består af en stor og lys stue, åbent køkken, 3 soveværelser, 2 badeværelser, master soveværelse med en suite badeværelse og walk-in closet, og et vaskerum. På øverste etage har du en 80 m2 tagterrasse med udsigt over Mar Menor og det omkringliggende område. Disse villaer er udstyret med privat 5x3m swimming pool, off road parkeringsplads og en anlagt have.
Rækkehuse
Disse rækkehuse omfatter en stor og lys stue, åbent køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, soveværelse med eget badeværelse, 39 m2 forhave med off road parkeringsplads og en 11 m2 baghave. På øverste etage har du en 64 m2 tagterrasse med udsigt over Mar Menor og det omkringliggende område. Swimming pool kan tilvælges som en ekstra.
Dobbelthuse
Disse dobbelthuse består af en stor og lys stue, åbent køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, soveværelse med eget badeværelse og en 72 m2 anlagt have med off road parkeringsplads. På øverste etage har du en 65 m2 tagterrasse med udsigt over Mar Menor og det omkringliggende område. Swimming pool kan tilføjes som en ekstra.
Dette kompleks ligger blot et par minutters kørsel fra alle faciliteter samt det dejlige Mar Menor havet med smukke sandstrande. Dos Mares indkøbscenter er kun 5 minutter i bil herfra.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1601V095
Ejendomstype : Villa
Status : Til salg
Boligareal : 67 m²
Grundareal : 122 - 252 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2016
Overtagelse fra : 4. Kvartal 2016
Egenskaber
Swimming Pool : Privat
Have
Havetype : Privat, Anlagt, Nem vedligeholdelse
Aircondition : Præ-install.
Parkering
Parkeringstype : Privat
Kvarter
Indkøbscenter
500 m
Bymidte
2 km
Bus-holdeplads
1 km
Lufthavn
6 km
Café
500 m
Strand
4 km
Golfbane
200 m
Adressekort
Kyst : Costa Calida
Ved : Roda
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 8' 24.9''
Breddegrad : N37° 46' 7''
Villa Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 160.000 - € 269.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern