fbpx

Lejligheder med hotelservice på La Manga Club

37 - 181 m² - Cartagena

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Ny investeringsmulighed: Lejligheder med hotelservice på La Manga Club
På toppen af ??en skrænt med fantastisk udsigt til La Manga Club og Mar Menor, finder man Las Lomas Village lejlighederne. Du kan vælge mellem 1-, 2-, 3- eller 4- værelses lejligheder, alle fuldt udstyret og møbleret.
Lejlighederne
Lejlighederne byder på hotelservice, som forvaltes af La Manga Club, så man blot kan komme og nyde sin ferie. Ejerne har 30 dages brug af deres bolig om året, som de kan distribuere ifølge et pointsystem, med mulighed for at tilføje 6 gratis ekstra nætter per måned.
Lejlighederne er designet med fokus på udlejning og vil generere en væsentlig indtægt lige fra begyndelsen. La Manga Club er ansvarlig for alle omkostninger i forbindelse med servicen: vand, el, inventar-vedligeholdelse, forsikringer og skatter. Ejeren er kun ansvarlig for renoveringer, IBI ejendomsskat og et service gebyr for benyttelse af Las Lomas Village faciliteter.
Las Lomas Village faciliteter omfatter spa, fitness center, indendørs og udendørs swimmingpools, tennisbaner og minigolf. Man vil også modtage specielle priser på alle andre La Manga Club faciliteter (golf, restauranter, etc.) og gratis transportservice på Resort-området.
Kontakt os venligst, hvis du ønsker yderligere oplysninger om hotelservice pointsystemet eller estimerede lejeindtægter.
La Manga Club
La Manga Club er et fem-stjernet ferie-, sport- og fritids resort, som anses for at være et af ??de bedste resorts i Europa. Det ligger i et yderst privilegeret område, omgivet af naturparker og strande i Murcia-regionen, blot 1 times kørsel fra Alicante lufthavn og 20 min fra San Javier lufthavn. Resortet dækker et areal på i alt 560 hektarer og byder på eksklusive hoteller, 3 golfbaner, tennis center med 28 baner, otte FIFA-standard fodboldbaner og et 2000 m2 Spa og Fitness center og tiltrækker derfor ikke kun feriegæster, men også mange professionelle sport teams. La Manga Club er ideelt for dem, der søger efter noget eksklusivt i fredelige naturskønne omgivelser.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-1601A074
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 37 - 181 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 1 - 3
Badeværelser : 1 - 3
Byggeår : 0
Overtagelse fra : Efter aftale
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Indendørs
Swimming Pool : Opvarmet
Aircondition
WiFi/Internet
Elevator
Fitness
Kvarter
Indkøbscenter
2 km
Bymidte
10 km
Bus-holdeplads
2 km
Lufthavn
100 km
Café
100 m
Strand
5 km
Golfbane
1 km
Adressekort
Kyst : Costa Calida
Ved : Cartagena
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 11' 18.9''
Breddegrad : N37° 36' 42.9''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 1 - 3

€ 87.000 - € 343.500

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern