fbpx

Moderne lejligheder Playamar VIII i Pilar de la Horadada

76 - 94 m² -  

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Lejligheder i moderne stil Playamar VIII i Pilar de la Horadada.
Lejligheder Playamar VIII med 2 eller 3 soveværelser ligger i den spanske by Pilar de la Horadada.
Lejligheden byder på et åbent køkken og stue samt 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser. Det nye kompleks, Playamar VIII består af i alt 18 lejligheder, der deler en dejlig fælles swimmingpool. I disse lejligheder er der brugt kvalitets materialer såsom porcelænsfliser, solar glas vinduer, hvidevarer, lysdæmper mm
Lejligheder i stueetagen.
Lejlighederne i stueetagen består af 2 soveværelser og 2 badeværelser. Lejlighederne i stueetagen har en stor flisebelagt have med privat adgang til bilen samt en gårdhave.
Lejligheder på top etage.
Lejlighederne på top etage består af 3 rummelige soveværelser og 2 badeværelser. De har alle en terrasse samt en tagterrasse med smuk udsigt over de omkringliggende områder og den fælles swimmingpool. Privat parkeringsplads inkluderet i prisen.
Pilar de la Horadada
Pilar de la Horadada ligger i et privilegeret område i provinsen Alicante. Det er den mest sydlige by i Comunidad Valenciana, på grænsen til Region de Murcia, og tæt på de dejlige strande i Torre de la Horadada. Området byder på et typisk middelhavsklima med kølige hav briser om sommeren og beskyttet af de omkringliggende bjerge mod nordvindene om vinteren. Her kan du nyde mere end 3.000 solskinstimer om året og en gennemsnitstemperatur, der let overstiger 20 grader.
I centrum af Pilar de la Horadada finder du alle nødvendige faciliteter: butikker, caféer og mange gode restauranter, hvor man kan nyde det lokale køkken, i en meget høj kvalitet. De omkringliggende gårde leverer frugt og grøntsager; fremragende artiskokker, peberfrugter, bønner og blomkål, appelsiner, citroner, figner, ferskner og blommer, for blot at nævne nogle få.
I Pilar de la Horadada findes der også et veludviklet område af cykelstier, og man kan vælge mellem en lang række sportsaktiviteter. Lo Romero golfbane ligger indenfor kort afstand.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB-2001A250
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 76 - 94 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 2
Byggeår : 2020
Overtagelse fra : 2. Kvartal 2021
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Have
Havetype : Fælles, Privat
Aircondition : Præ-install.
WiFi/Internet
Parkering
Parkeringstype : Privat
Kvarter
Indkøbscenter
300 m
Bymidte
300 m
Lufthavn
64 km
Café
300 m
Strand
4 km
Golfbane
5 km
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved :  
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 12' 9''
Breddegrad : N37° 51' 47''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 159.900 - € 212.900

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern