Flamenca Village - 3 og 4 værelses lejligheder (Fase 2)

75 - 101 m² - Orihuela Costa

QR-kode
Beskrivelse af ejendommen

Flamenca Village 3 og 4 værelses lejligheder (Fase 2)
Efter den store succes i den første fase af Flamenca Village, er fase 2 nu på markedet. Dette projekt byder på lejligheder med 2 eller 3 soveværelser med en fantastisk beliggenhed i Playa Flamenca kun 600m fra de idylliske strande i Orihuela Costa og i kort gåafstand til det populære indkøbscenter Zenia Boulevard med mere end 150 butikker, barer og restauranter. Placeringen er ideel både til feriebolig og helårsbolig.
Flamenca Village kommer til at bestå af adskillige faser og er næsten som en lille by, hvor du har store parkanlæg, med cykel- og gangstier. De rummelige grønne områder er flot beplantet. Der er både opvarmet og ikke opvarmet swimmingpool til børn og voksne. Desuden findes der jacuzzis, legepladser, små kunstige søer og chill-out lounge områder. Der er hyggelige barer både i og udenfor poolområdet, samt store terrasseområder med pergola og et gym med fantastisk udsigt over den kunstige sø.  Flamenca Village er et hyggeligt og roligt boligområde, med masser af muligheder for både aktivitet og afslapning.
Fase 2 består af lejligheder med 2 eller 3 soveværelser. Du kan vælge imellem lejligheder i stueplan, på mellemetagerne eller penthouse.
Lejlighederne på stueplan ligger enten mod øst, vest, syd eller nordøst. De fleste lejligheder kommer med 2 soveværelser og 2 badeværelser. Der findes nogle få lejligheder med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Alle lejlighederne på stueplan har direkte adgang til fællesområdet med swimmingpool.
Lejlighederne på mellemetagerne ligger enten mot øst, vest, syd eller nordøst. Der kan vælges imellem lejligheder med 2 eller 3 soveværelser. De har alle udsigt til swimmingpoolen eller det hyggelige grønne område. Lejlighederne har alle rummelige terrasser på mellem 19 m2 og 26 m2.
Penthouse lejlighederne ligger enten mod øst, vest, syd eller nordøst. De fleste af disse lejligheder kommer med 2 soveværelser og 2 badeværelser. Hjørnelejlighederne har 3 soveværelser og 2 bad. Alle lejlighederne har udsigt til det flotte fællesområde. I tillæg har disse lejligheder en indendørs trappe op til en privat tagterrasse. Fra tagterrassen har du en flot udsigt over området, og nogle har udsigt til Middelhavet. Til topetage lejlighederne følger en underjordisk parkerings plads og et opbevaringsrum.
Du har mulighed for at vælge mellem et større udvalg af materialer som f.eks fliser, køkken, badeværelser, døre, etc.
Kontakt os for nærmere information eller fremvisning af dette spændende projekt.

Grundliggende oplysninger
Ref. ID : SB- 2001A262
Ejendomstype : Lejlighed
Status : Til salg
Boligareal : 75 - 101 m²
Grundareal : 0 m²
Soveværelser : 2 - 3
Badeværelser : 1 - 2
Byggeår : 2020
Overtagelse fra : 3. Kvartal 2021
Egenskaber
Swimming Pool : Fælles
Swimming Pool : Børne
Swimming Pool : Opvarmet
Jacuzzi
Have
Havetype : Fælles, Privat
Aircondition
WiFi/Internet
Elevator
Parkering
Parkeringstype : Underjordisk, Privat
Fitness
Depotrum
Adressekort
Kyst : Costa Blanca Syd
Ved : Orihuela Costa
Etagenr. : 0
Længdegrad : W1° 16' 20.2''
Breddegrad : N37° 55' 59.1''
Lejlighed Til salg
  • Soveværelser : 2 - 3

€ 185.000 - € 408.000

Kontakt mægler
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern